IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. februar 2020 godine

Ovan ne odustaje, Bik odlično, Blizanci prinuđeni na kompromis, važan razgovor za Raka, Lavu vrijeme za romantiku, poboljšanje finansija za Djevicu i Vagu, Škorpija i Strijelac dobro, uzbudljiv dan za Jarca, Vodolija ima podršku, a Ribe su u formi. Ovo je dnevni horoskop za 03. februar 2020. godine.

OVAN

Možete da očekujete pozitivne okolnosti kada je u pitanju polje posla. Sve ukazuje na to da ćete probleme riješiti. Očekuje vas susret sa osobom koja će vam pokazati svoja iskrena osjećanja. Sve bolje zdravlje kod vas.

BIK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni promjenama koje budu uslijedile na poslovnom polju. Moguća je tajna veza ili neka platonska ljubav kod vas. Nema još naznaka za stabilnu emotivnu vezu. Očekuje vas odlično zdravlje.

BLIZANCI

Dobićete podršku od strane nadređenih i kolega, pa ćete uspjeti da realizujete svoje poslovne planove. Upustićete se u strastvenu avanturu. Spremni ste da se prepustite osobi koja vam se dopada. Izbjegavajte cigarete.

RAK

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspjeti da ostvarite poboljšanje na polju zdravlja. Morate da prihvatite da nije uvjek sve moguće ostvariti na način na koji ste vi to zamislili. Skloni ste prejedanju.

LAV

Pokušajte da poradite na boljoj komunikaciji sa poslovnim okruženjem ako želite da ostvarite promjene. Moguće je da voljena osoba očekuje vašu posvećenost i da želi da provodite više vremena. Puni ste energije i snage!

Čitaj još:   HABIB, čeka novu borbu: Formu održava, pliva u ledeno hladnoj rijeci... (foto i video)

DJEVICA

Potrebno vam je više koncentracije kako biste mogli da ostvarite sve svoje poslovne planove. Uživate u pažnji koju dobijate od strane partnera. Pred vama je period u kojem ćete biti srećni. Mogući su problemi sa šećerom.

VAGA

Možete da očekujete pozitivne okolnosti na polju posla. Sreća je na vašoj strani i sve možete da riješite na dobar način. Ukoliko budete bili pretjerano rezervisani prema partneru, otjeraćete ga. Čuvajte se u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Niste spremni za nove poduhvate kada je u pitanju posao, dok ne završite stare planove. Moguće je da ste razočarani i da imate utisak da više nema ljubavi između vas i vašeg partnera. Povišena temperatura.

STRIELAC

Moguće je da vam se dosta toga iznenada preokrenulo kada je u pitanju polje posla. Vaš odnos sa voljenom osobom više nije isti kao ranije i pitate se kuda to vodi. Prijaće vam odmor. Potrebno vam je opuštanje.

JARAC

Shvatili ste da veliki dio odgovornosti preuzimate vi, iako možda i niste bili spremni na tako nešto. Možete da očekujete solidnu situaciju i lijepo slaganje sa osobom do koje vam je stalo. Dan je pogodan za odmor.

VODOLIJA

Niste spremni da prihvatite nov posao jer imate probleme sa samopouzdanjem. Potrebno vam je neko vrijeme da razmislite o novim emotivnim odlukama. Problemi sa kičmom su mogući. Posjetite ljekara.

Čitaj još:   JOŠ NE PLANIRA DA SE POVUČE: Mira Banjac, uskoro će zakoračiti u desetu deceniju, priznaje da i dalje raditi punom parom! (foto)

RIBE

Moguće je da ćete imati neke nove komplikacije sa kojima ćete morati da se suočite na poslu. Samoća vam ne prija i želite da uđete u novu vezu. Spremni ste za nova poznanstva. Prijala bi vam dijeta.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more