BRAVO ZA PUTARE: Poslije borbe sa smetovima uspjeli su da očiste put Novi Pazar- Sjenica… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sva raspoloživa mehanizacija bila je na terenu i sve su službe raspoređene kako bi se što prije normalizovala trenutna situacija u opštini…

SJENICA: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak, 00. 02. 2020… 08: 15…  BRAVO ZA PUTARE: Poslije borbe sa smetovima uspjeli su da očiste put Novi Pazar- Sjenica… (foto)

Dakle poslije više od 24 sata borbe sa smetovima, vetrom, snegom i niskim tempreraturama radnici preduzeća Novi pazar put doo uspjeli su da očiste put Novi Pazar – Sjenica pa je sada ovom saobraćajnicom moguće nesmetano proći – saopšteno je iz preduzeća Novi Pazar put.

Ranije, tokom dana Štab za vanredne situacije opštine Sjenica proglasio je izvanrednu situaciju na teritoriji cijele opštine. Usled nezapamćene mećave i vjetra koji je stvarao nanose visoke i do pet metara, više od 100 vozila je bilo zameteno, najviše njih na putu Duga poljana– Štavalj.

Čitaj još:   DETALJI Tragedije u Sjenici: Na Edina pala gromada od 100 kg u rudniku mrkog uglja... (foto)

Radnici preduzeća Novi Pazar put do tri sata poslije ponoći radili su na izvlačenju automobila iz zametene i zavijane kolone kod mesta Sušice na putu prema Dugoj Poljani, dok je kolona iz Ivanjice oko ponoći uspjela da dođe do Sjenice.

Predsjednik opštine Hazbo Mujović istakao je da je sva raspoloživa mehanizacija na terenu i da su sve službe raspoređene kako bi se što prije normalizovala trenutna situacija u opštini.

Štab za izvanredne situacije opštine Sjenica izvršio je plan, tj. raspored po prioritetima za čišćenje loklanih i nekategorisanih putnih pravaca i gradskih ulica na teritoriji opštine Sjenica.

Jutros je 16 mašina krenulo prema različitim pravcima, uglavnom svih mijesnih zajednica opštine Sjenica.

Čitaj još:   BRZI RAST OBOLJELIH: U RS- u 24 nova slučaja, 14 u Hercegovini zaraženih korona virusom... (foto)

Zbog neočišćenih državnih puteva, na pojedinim putnim pravcima ne može se odmah pristupiti čišćenju pojedinih lokalnih puteva (Duga Poljana – Karajukića Bunari, Sjenica – Karajukića Bunari, Sjenica – Kumanica)…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});