IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Srpski koljač iz Španije” Bora M, klao kuma pred svjedocima, sad u Beogradu ISPREBIJAO KONOBARICU! (foto i video)

Beograđanin Bora M. (50), poznat kao “koljač iz Španije”, jer je prošlog avgusta u ljetovalištu Kosta del Sol na terasi vezao svog druga i klao na terasi naočigled prolaznika, pušten je iz španskog pritvora…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 06. 02. 2020… 13: 15… “Srpski koljač iz Španije” Bora M, klao kuma pred svjedocima, sad u Beogradu ISPREBIJAO KONOBARICU!

Bora M. je pušten je iz španskog pritvora i trenutno se nalazi u Klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” u Beogradu, nakon što je napravio nekoliko ozbiljnih incidenata po povratku u Srbiju.

Bora M. je u Španiji osuđen na 8 mjeseci zatvora uslovno sa rokom provjere na dvije godine. Prema saznanjima, on je iz Španije u Srbiju došao 13. januara, a u Kliniku “Laza Lazarević” smješten je deset dana kasnije.

Izvor, dobro upućen u ovaj slučaj, kaže da je on, kada se vratio u Beograd, umjesto da se smiri, nastavio bahato i agresivno da se ponaša. Takvo njegovo ponašanje pogotovo su osjetili gosti i osoblje jednog kafića na Vračaru i restorana na Senjaku, gdje je, između ostalog, pravio incidente od dolaska iz Španije do smještanja u bolnicu.

– U jednom kafiću na Vračaru išamarao je konobaricu, a samo zato što mu je najljubaznije rekla da zatvori vrata za sobom. Djevojka je nakon toga dala otkaz. Dva dana kasnije, tačnije, u četvrtak 23. januara bahato se ponašao u jednom poznatom restoranu na Senjaku. Išao je od gosta do gosta i terao ih da kažu “tekton”. Gdje god da se pojavio, otkako je došao iz Španije, pravio je probleme, a takav je bio i ranije – priča izvor.

Čitaj još:   CRNA GORA: BOŠNJACI RAZOTKRIVAJU KRIVOKAPIĆA I DRITANA... Očekuju podršku političkih partija u parlamentu...

On navodi da je posle ova dva najnovija incidenta Bora M., koji je labilna osoba i dugogodišnji duševni bolesnik, uhapšen a zatim smješten u “Lazu Lazarević”.

– Po sudskoj mjeri tamo će ostati do 15. februara, a najvjerovatnije će to biti i produženo jer mora da se liječi. Dugogodišnji je duševni bolesnik sa bolešću koja je uznapredovala upotrebom narkotika. Ima bipolarni poremećaj.  I prije svega što je uradio u Španiji pravio je probleme. Dosije mu je bogat, a između ostalog ima i nasilje nad ženama, kao i u porodici – navodi izvor koji navodi da sud može na osnovu psihološkog veštačenja da mu produži boravak u klinici za psihijatriju.

Bora M., kako se saznaje, razveo se od žene sa kojom ima troje djece. Najmlađe djete ide u osnovnu školu. Mediji pišu da je on u toj školi htio da otme djete. Ta priča, međutim, ne odgovara istini, niti je protiv njega podnijeta krivična prijava zbog toga. U školu je ušao kada nije bilo djece. U Španiji je ljetos Bora M. nasrnuo na muškarca koji je, ispostavlja se danas, njegov kum. On je, kako se saznaje, došao u ljetovalište sa djevojkom, a kada im se pridružio i kum, Bora M. je umislio da se on djevojci nabacuje pa je nasrnuo na njega.

Podsetimo, sve je zaprepastila stravična scena naočigled šokiranih prolaznika u Španiji: polugo muškarac, kome se krv slivala iz prerezanog vrata, vezan za terasu i pokrivenih očiju trpio je prijetnje napasnika koji je u ruci držao ogroman nož.

Čitaj još:   Milo Đukanović: Srbija i Rusija koriste SPC da potkopavaju crnogorsku nezavisnost... (foto)

Lokalna policija je na licu mjesta, sa ulice, pokušavala da smiri napadača, dok je druga ekipa tražila odbjeglu ženu, kako bi mogli da uđu u stan i spreče krvoproliće. Napadač, na kraju, nije pružao otpor, a žrtva je imala 11 uboda po glavi. Zahvaljujući prolaznicima, koji su alarmirali policiju Borin kum je preživio…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more