BRAVO ZA “ULOV” GODINE: Pohapšeni, opasni kriminalci u četiri grada u Republici Srpskoj… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U četiri grada Republike Srpske jutros je sprovedena akcija kodnog naziva “Kavez” s ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom i prometom droge…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 09. 02. 2020… 18: 15…  BRAVO ZA “ULOV” GODINE: Pohapšeni, opasni kriminalci u četiri grada u Republici Srpskoj… (foto)

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske uhapsili su danas u akciji kodnog naziva “Kavez” 14 lica osumnjičenih da su se bavila proizvodnjom i prometom droge, te zaplijenili oružje, municiju i novac, izjavila je Srni portparol MUP-a Danica Gnjatović.

Uhapšena lica će biti sprovedena u prostorije Uprave MUP-a za organizovani i teški kriminalitet.

Akcija “Kavez” počela je jutros u cilju razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom i prometom droge.

Policijski službenici su izvršili pretrese na više lokacija na području Banjaluke, Zvornika, Bijeljine i Doboja.

Čitaj još:   SKANDAL I CENZURE U BEOGRADU: Dragan Bjelogrlić, odbio da glumi u filmu 'Mezimica'

Akciju sprovode policijski službenici Uprave MUP-a za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa službenicima policijskih uprava Banjaluka, Zvornik, Bijeljina i Doboj, te pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice i Jedinice žandarmerije.

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Snimke privođenja u ovoj akciji možete pogledati u nastavku…

izvor (SB)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});