UHAPŠEN POMAHNITALI GOST: Ranio trojicu, OBEZBEĐENJE ga izbacilo sa splava… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Beogradska policija uhapsila je gosta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično dijelo teško ubistvo u pokušaju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 11. 02. 2020… 20: 15… UHAPŠEN POMAHNITALI GOST: Ranio trojicu, jer ga je OBEZBEĐENJE izbacilo sa splava… (foto)

Uhapšeni M. A. (36) se sumnjiči da je u ranim jutarnjim satima, ispred jednog restorana kod Beogradskog sajma, iz vatrenog oružja naneo teške telesne povrede trojici muškaraca.

Kako smo ranije pisali, do pucnjave na splavu “Kućica” došlo je oko 5 sati ujutru, kada je obezbjeđenje splava izbacilo pijanog M. A. jer je pravio probleme.

Međutim, on se vratio na splav sa pištoljem i zapucao na radnika obezbjeđenja Nemanju Ivanovića (27), konobara Zorana Ljujića (38) koji se slučajno zatekao tu jer je izašao na pauzu i taksistu Marka Mladenovića (82) koji je dovezao stranku.

Čitaj još:   DRAMA U NJEMAČKOJ: Pomahnitali državljanin Srbije izbo bivšu ženu pred trogodišnjim djetetom, a kad je ugledao komšiju u stanu…

Splav “Kućica” je miran, nema problematične goste. Kako radi do šest sati, dok većina ostalih splavova radi do četiri, dešava se da pojedinci dođu kada se zatvore ostala mjesta i tu žele da nastave provod. Tako je u subotu ujutro došao i muškarac, pijan, koji je i ranije u sitnim satima svraćao na splav “Kućica” – kazao je sagovornik iz medij upoznat sa istragom.

Pijanac je počeo da skida majicu, provocira ostale goste pa mu je radnik obezbjeđenja prišao, izveo ga napolje i rekao mu: “Smiri se, idi kući.”

Pijani gost je otišao, ali se poslije nekoliko minuta vratio. Radnik obezbjeđenja je nepoželjnom gostu rekao da je pijan i da takve ne primaju.

Čitaj još:   STRAŠNO: Vuhan više nije žarište korone, ali u Kini sada imaju jedan, MNOGO VEĆI problem... (foto)

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu…

izvor Blic.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});