IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NJEMAČKO- TURSKA BANDA: Obučeni u policijske uniforme, ukrali više od 3 milijuna eura… (foto)

RASKRINKANA TURSKO- NJEMAČKA BANDA, vlasti su provele su rano jutros raciju u sklopu zajedničke istrage bande prevaranata koji su se predstavljali kao policajci i varali starije osobe…

OSNABRUCK: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 12. 02. 2020… 15: 45… NJEMAČKO- TURSKA BANDA: Obučeni u policijske uniforme, ukrali više od 3 milijuna eura… (foto)

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-04-04 14:58:06Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comÿ

Više je osoba privedeno u zapadnonjemačkoj saveznoj pokrajini Sjevernoj Rajni Vestfaliji, a više od 20 drugih u Turskoj, rekao je policijski glasnogovornik u Osnabrücku.

Ukrali su više od 3 milijuna eura

Rečeno je da je među uhićenima u Turskoj i vođa klana….

Banda je navodno od žrtava prevare izvukla više od 3 milijuna eura u nekih 100 odvojenih akcija provedenih u Njemačkoj, uglavnom u zapadnom dijelu.

Imali su lažni centar za pozive

Kako javlja turska državna agencija Anadolu, kriminalci su uspostavili lažni centar za pozive namijenjen starijim osobama u kojem su se predstavljali kao policajci ili djelatnici državnog tužiteljstva…

Čitaj još:   VELJA NEVOLJA UPISIVAO SVE U DETALJE: Policaja čita šta mu duguju, onda šok, na spisku POZNATA IMENA... (foto)

Racije su provedene u njemačkim gradovima u Sjevernoj Rajni Vestfaliji, uključivo Kölnu, Dortmundu i Osnabrücku.

U Turskoj je policija racije provela u pokrajini Antaliji, Istanbulu i pokrajini Mugli, izvijestila je agencija Anadolija.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more