Dnevni horoskop za 14. februar 2020. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan ima saradnju sa vatrenim i vazdušnim znakovima, Bik ima ljubav sa Vagom, Blizancima dobar dan za poznanstvo, Rak pun povjerenja, Lava čeka iznenađenje, Djevica čuva leđa, Vodolija emotivno rastrojen i Ribe miješaju ljubav i poslove. Ovo je dnevni horoskop za 14. februar 2020. godine.

OVAN

Novi splet okolnosti vodi do dobrih promjena na ovom polju. Sudbina vam je danas naklonjena. Sve više se približavate osobi koja djeluje kao neočekivan izbor partnera za vas. Moguća je povišena temperatura.

BIK

Vaš posao vam sve više stvara pritisak i imate utisak da ste konačno spremni za promjene. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni da sa voljenom osobom planirate veće promjene vezane za budućnost. Dobro zdravlje.

BLIZANCI

Pred vama je dobar dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite pozitivne promjene. Ako ste zainteresovani za nova poznanstva, mogli biste da imate neki nov susret danas. Odlično se osjećate!

RAK

Možete da očekujete povoljne okolnosti kada je z pitanju vaš posao. Očekuje vas dobar dan. Imate šanse da započnete vezu sa osobom koja će pokazati da je spremna za nešto ozbiljno sa vama. Potrudite se da stvarate zdravije navike.

Čitaj još:   SARAJEVO: Prvog maja,kao da ga nije ni bilo,izletišta pusta, u ”Šetalištu“ veselo, karanfili...

LAV

Vaša komunikacija sa kolegama postaje sve bolja. Vremenom ćete uspjeti da ostvarite sasvim pozitivnu atmosferu u kolektivu. Želite da izađete iz veze kojom više niste zadovoljni. Bez problema sa zdravljem!

DJEVICA

Poslovna atmosfera postaje sve bolja i veoma ste zadovoljni zbog toga. Očekuje vas povoljan period za posao. Osjećate veliku dozu straha kada je u pitanju šansa da se upustite u novu vezu. Želudac vam je osjetljiv.

VAGA

Ukoliko ulazite u novu poslovnu saradnju, treba dobro da provjerite sve uslove na koje pristajete. Spremni ste za promjene i za nova poznanstva. Dosadilo vam je da budete sami. Imate mnogo energije u sebi.

ŠKORPIJA

Čvrsto vjerujete u to da je moguće ostvarenje poslovnih ciljeva koje imate i namjeravate da nastavite da se trudite. Možete da očekujete pozitivne okolnosti u odnosu sa voljenom osobom. Vreme je za redovnu ljekarsku kontrolu.

STRIJELAC

Došlo je vrijeme da pokažete spremnost da na poslovnom polju preuzmete određene žrtve na sebe. Današnji dan je povoljan za ljubav i nova poznanstva, ako ste slobodni. Osjetljiv vam je predio vrata i ramena.

Čitaj još:   BROJITE OVCE PRIJE SPAVANJA: Problem sa NESANICOM, ovo POMAŽE zaspite za MINUT! (foto)

JARAC

Ukazaće vam se prilika da ostvarite bolju zaradu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom. Sigurnost u sebe vas čini još šarmantnijim. Možete da očekujete šansu da osvojite simpatiju. Povedite računa o hormonima.

VODOLIJA

Ne možete da budete potpuno posvećeni svojim poslovnim ciljevima danas, jer vam nedostaje koncentracije. Možete da očekujete povoljan period za vaš odnos sa voljenom osobom. Postajete sve bliskiji. Moguća je glavobolja.

RIBE

Iako ste spremni da budete maksimalno posvećeni poslu, ne uspjevate uvjek sve obaveze da završite na vrijeme. Nervozni ste i nije vam lako da sa voljenom osobom nađete kompromis. Nesanica vas prati.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});