Horoskop za 15. februar 2020. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan zna gdje je novac, Bik želi još novca, Blizanci mnogo rade, Raka čeka unapređenje, Lav dostojanstvena, Djevica slaba, Vaga traži pravnu pomoć, Škorpija sposobna za sve, Strijelac pun samopouzdanja, Jarac ima sustret, Vodolija težak dan i Ribe dobru saradnju. Ovo je dnevni horoskop za 15. februar 2020. godine.

OVAN

Važno je da ne prestajete da se trudite i da ulažete napore u svoj posao. Isplatiće vam se vrijeme i energija. Biće vam teško da riješite probleme sa voljenom osobom. Moguće je da je vaš odnos zapao u krizu. Moguća je uznemirenost.

BIK

Pred vama je povoljan period za novi poslovni projekat ili za bilo kakvo novo ulaganje. Očekuje vas period koji može da vam donese prekid emotivne veze kojom niste dovoljno zadovoljni. Problemi sa bubrezima su mogući.


BLIZANCI

Pripremite se za komplikacije kada je u pitanju posao. Imaćete dosta nekih problema danas. Moguće je da niste imali vremena da se posvetite partneru i da je on to protumačio kao zahlađenje. Pad imuniteta.


RAK

Moguće je da ćete imati dosta stresova i neočekivanih promjena na poslu. Nepovoljan dan je ispred vas. Pripremite se za važan razgovor sa voljenom osobom koja ima određena očekivanja od vas. Problemi sa vidom.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Danas će se klanjati, dženaza šehidima Novog Zelanda...

LAV

Moguće je da ćete imati neki manji problem na poslovnom polju i da ćete zbog toga biti pod stresom. Ukoliko ste u braku, očekuje vas nepovoljna faza za odnos sa vašim partnerom. Bolovi u stomaku, problemi sa varenjem.


DJEVICA

Moguće je da ćete na polju posla imati neke probleme koje ne očekujete danas. Pred vama je prilika za neobaveznu avanturu ili za neko prolazno poznanstvo koje vam neće mnogo značiti. Osetljiva su vam pluća.

VAGA

Pred vama je perod koji može da vam donese nove poslovne prilike. Spremni ste za važne promjene na ovom polju. Moguće je da vam voljena osoba ne oprašta greške koje ste pravili u prošlosti. Povedite računa o štitnoj žlezdi.


ŠKORPIJA

Moguće je da nećete uspjeti da dođete do unapređenja koje želite. Dolazi faza u kojoj ćete morati da pokažete strpljenje. Možete da očekujete da će vam partner pokazati svoju ljubav i pažnju danas. Moguća je malaksalost.

STRIJELAC

Ne želite da odustanete od ciljeva koje ste sebi postavili na ovom polju. Želite da iz svega izađete kao pobjednik. Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate dobrim promjenama na polju ljubavi. Mogući su problemi sa pritiskom.

Čitaj još:   SUMIRANJE, POTRESA U DRAČU: Nema stradalih državljana BiH, oštećeno 58 kuća u bošnjačkim naseljima...


JARAC

Ako budete bili preterano impulsivni, moguće je da ćete imati neke svađe na poslu danas. Razmišljate o braku i očekuju vas neki važni razgovori sa voljenom osobom. Spremni ste za ozbiljnije odluke. Čuvajte se u saobraćaju.


VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da dođete do novih, važnih odluka kada je u pitanju posao. Ukoliko ste u zajednici- sa voljenom osobom ćete imati manje probleme. Nepovjerenje vas razdvaja. Ukočenost u predjelu vrata vas muči.


RIBE

Jako je važno da se posvetite svom poslu ako želite da ostvarite dobre rezultate na ovom polju danas. Dopada vam se osoba koja pokazuje da takođe ima neko interesovanje ka vama. Povedite računa o osjetljivoj koži.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});