SMIRAJ, DŽENAZA I UKOP: Ubijenom pljevaljskom pjevaču i legendi sevdaha Nedžibu Nečku Deliću… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ispred gradske Gasulhane i na groblju Ravni i prisustvu velikog broja građana Pljevalja, gostiju iz regiona svoj smiraj je našao Nedžib Nečko Delić bio je omiljeni i poznati izvođač narodne muzike i sevdalinki.

PLJEVLJA: Sandžak, Zanimljivosti, vijesti, petak, 13. 02. 2020… 16: 15… SMIRAJ, DŽENAZA I UKOP: Ubijenom pljevaljskom pjevaču i legendi sevdaha Nedžibu Nečku Deliću… (foto)

Nedžibu Nečku Delić, bio je legenda Pljevalja, meraklija, čovjek koji je imao zlatan glas i veliko srce, danas je klanjati dženaza i ukop na gradskom groblju u Ravnima…

Nečko Delić preselio se na Ahiret dana 12.02. 2020 u 67 odinini života, na njega je, ispred kuće u Boljanićkoj ulici, pucao poznanik i rođak A. Delić koji je, prema tvrdnjama komšija, nakon par minuta u neposrednoj blizini mjesta ubistva izvršio samoubistvo.

Čitaj još:   ANKARA: Zbog pandemije korona virusa, suspendovani svi zajednički namazi, uključujući i džumu... (foto)

Sandžak, Crna Gora i grad Pljevlja i Pljevljaci su izgubili vrijednog, časnog i poštenog čovjeka koji se isticao nesebičnim radom i promicanjem najboljih vrijednosti sredine u kojoj je rođen i u kojoj je radio i živio.

Često je nastupao širom Crne Gore i u regionu.

U Pljevljima je bio poznat po tome što se uvijek odazivao na pozive za učešće na humanitarnim koncertima.

Sa događajem je upoznat državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu u Bijelom Polju koji je izvršio uviđaj u saradnji sa službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja i konstatovao da se najverovatnije radi o ubistvu i samoubistvu.

http://iBalkanb.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});