IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. februar 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu nije dan za zaradu, Bik prijateljski nastrojen, Blizanci angažovani, Rak čuva ideje, Lavu Vodolija smeta, Djevica ne umije da kaže ne, Vaga ima nove ideje, Škorpija balansira emocije, Strijelac čeka kraj dana, Jarac ima pogodan početak, Ribe ima promjene. Ovo je dnevni horoskop za 16. februar 2020. godine.

OVAN

Ako ste planirali da pokrenete novi posao, očekuje vas povoljan dan da se tome i posvetite. Pravite planove za zajedničku budućnost sa voljenom osobom i lijepo vam je kada ste zajedno. Povedite računa o zubima.

BIK

Ukoliko planirate da se bavite nekim važnim poslovnim odlukama, danas vam je pravi dan za to. Želite da uđete u novu vezu i spremni ste da budete malo otvoreniji ka novim emotivnim poznanstvima. Povedite računa o ishrani.


BLIZANCI

Dobićete pomoć oko posla koji ste trebali da završite još prije nekog vremena. Vaša ljubomora bi mogla da vam napravi veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Moguće su česte svađe. Mogući su problem sa nesanicom.


RAK

Veoma je moguće da ćete imati neke poteškoće na poslu danas. Nećete moći sami da riješite sve probleme. Partner pokazuje dosta nestrpljenja i često se svađate. Nije vam lako da pravite kompromise. Povedite računa o bubrezima.

LAV

Bliži vam se unapređenje i spremni ste da preuzmete veće odgovornosti na poslovnom polju. Ohladili ste se od partnera i imate utisak da je došlo vrijeme da stavite tačku na vašu ljubavnu vezu. Mogući su neki hronični problemi.

Čitaj još:   SRBI, UHAPŠENI ZA ŠVERC 800 kg kokaina: Radili sa Rusem i Meksikancem, slike Gavrila Principa stavljali na pakete sa drogom... (foto)


DJEVICA

Nemojte da prepuštate svoju sudbinu u tuđe ruke, već se potrudite da donesete nove poslovne odluke. Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa osobom koja će vam pružiti mnogo pažnje. Redovno provjeravajte krvni pritisak.


VAGA

Moguće je da ćete danas imati neke poteškoće na poslu i da vam neće biti lako da izađete na kraj sa svim pritiscima oko vas. Moguće je da sve češće razmišljate o razvodu i da ste u braku nezadovoljni. Povedite računa o grudima.


ŠKORPIJA

Ukoliko budete pokazali upornost, ostvarićete uspjeh kojem težite na polju posla. Moguće je da trenutno vladaju problemi između vas i osobe do koje vam je stalo. Povedite računa o grlu i sinusima koji su vam osjetljivi.

STRIJELAC

Očekuju vas problematične okolnosti kada je u pitanju posao. Niste sigurni čemu možete da se nadate. Moguće je da vam dolaze trzavice sa partnerom. Ponekad nemate dovoljno energije da tražite rješenja. Osjetljiva štitna žlezda.


JARAC

Povoljan je dan da se posvetite rješavanju poslovnih problema. Imaćete uspjeha i pokazaćete svoju praktičnu stranu. Posvećeni ste svom partneru i osjećate se dobro kada ste pored njega. Vaš odnos ide na bolje. Provjerite dioptriju.


VODOLIJA

Ukoliko planirate putovanje, očekuje vas period u kojem ćete uspjeti da ostvarite dobre rezultate. Vaša emotivna situacija bi mogla da bude komplikovana ako sa voljenom osobom ne budete bili iskreni. Izbegavajte poroke.

Čitaj još:   ALEKSANDAR Vučić: Tu sam do maja, povlačim se, u glavi imam četvero kanidata za nasljednika... (foto, video)


RIBE

Nemojte da očekujete previše kada je u pitanju polje posla jer vam današnji dan nije baš povoljan. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati dosta nesuglasica tokom današnjeg dana. Problemi sa grčevima u mišićima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more