DANAS SNIJEGA, SAMO NA TV- u, I TO RIJETKO: Stiže li novo zahlađenje s kišom… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Danas ujutro slab mraz, ponegdje po kotlinama i rečnim dolinama sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana pretežno sunčano i dosta toplije…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 16. 02. 2020… 08: 15…  DANAS SNIJEGA, SAMO NA TV- u, I TO RIJETKO: Stiže li novo zahlađenje s kišom… (foto)

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano, a tek ponegdje pomalo i oblačno. Vjetar slab. Temperature od -3 jutros u Bosni do 16 stepeni u Hercegovini tokom dana.

Sutra isto. Ili slično. Vjetar slab, poslije podne i umjeren, južni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od -4 do 3 C, najviša dnevna od 10 do 15 C.Izgledi vremana na Balkanu za narednih sedam dana, do 23. februara:

“U Bosni postupno naoblačenje sa sjevera od jutarnjih sati prema sredini dana. Slaba kiša se očekuje sjevernim područjima zemlje. U planinskim djelovima i slab snijeg”, vele u FHMZ-u. U Hercegovini sunčano. Temeperature od 0 ujutro do 15 stepeni tokom dana.

Čitaj još:   NARKO RUSKI RULET, DJECA UMIRU OD EKSTAZIJA: Svaka tableta, može imati drugačiji sastav...

U ponedeljak pretežno sunčano i toplije. U utorak malo i umjereno oblačno, toplo i suho.

U utorak… “U Bosni postupno naoblačenje sa sjevera od jutarnjih sati prema sredini dana. Slaba kiša se očekuje sjevernim područjima zemlje. U planinskim djelovima i slab snijeg”, vele u FHMZ-u. U Hercegovini sunčano. Temeperature od 0 ujutro do 15 stepeni tokom dana.

A u srijedu, pak, u čitavoj državi oblačno. Tokom dana sa mjestimično slabom kišom, na planinama sa slabim snijegom. Temperatura kao i dan ranije. Doduše, za dva, tri stepena niža tokom dana.

Snijeg ćete, dakle, vidjeti samo ako odete na planinu. A i to nakratko.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});