UŽAS U ZAGREBU: Smrt maloljetnice, tijelo umotano u tepih… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Muškarac koga policija povezuje sa smrću maloljetne djevojke u glavnom gradu Hrvatske…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 16. 02. 2020… 17: 15… UŽAS U ZAGREBU: Smrt maloljetnice, tijelo umotano u tepih… (foto i video)

POLICIJA je u stanu muškarca kojeg su noćas priveli zbog sumnje da je povezan sa smrću maloljetne djevojke u Novom Zagrebu, a u taj su stan danas doveli i privedenog muškarca. 

Policija je utvrdila je identitet devojke čije je beživotno tijelo umotano u tepih pronađeno u novozagrebačkom naselju Sopot na ulazu u podrum zgrade.

Neslužbeno se doznaje kako se radi o podstanarskom stanu. Nalazi se u prizemlju stambene zgrade u Šenovoj ulici 16. Taj je stan dvjestotinjak metara udaljen od mjesta na kojem je, na vanjskim stepenicama koje vode u podrum zgrade u drugoj ulici, u istom naselju, zagrebačkom Sopotu, jučer ostavljeno beživotno tijelo. 

Čitaj još:   IRAN,odbija svaki kontakt sa SAD:"NE PREGOVARAMO SA ĐAVOLOM!" (video)

Policija je jutros potvrdila kako se radi o tijelu maloljetne djevojke. Ona je posljednji kontakt, sumnja policija, imala s 30-godišnjim muškarcem kojeg su priveli s lisicama na rukama. 

Danas je policija u stanu u kojem je boravio, a radi li se o pretrazi ili očevidu u ovom trenutku nije jasno, no nije isključeno da policija sumnja kako je djevojka umrla upravo u tom stanu. Navodno je u tom stanu u posljednje vrijeme i živjela s muškarcem.

U zgradu su ušli i policijski forenzičari, a oko 15:30 sati policajci su doveli privedenog 30-godišnjaka kako bi, pretpostavlja se, nazočio pretrazi, odnosno očevidu. Na glavi je imao kapuljaču, a pridržavala su ga dvojica policajaca u civilu.

Podsjetimo, beživotno tijelo djevojke umotano u tepih pronađeno je jučer ujutro oko 7 sati na stepenicama prema podrumskom prostoru zgrade u Zemljakovoj ulici u novozagrebačkom naselju Sopot. Beživotna djevojka ležala je na stepenicama s glavom prema dolje.

Čitaj još:   VIC O SMAKU SVIJETA: Sreli se Merkelova, Putin i Tramp

Predsjednik gradske četvrti Novi Zagreb – istok Milenko Arapović još je jučer rekao kako sumnja na to da ipak nije riječ o prirodnoj smrti. “Kako se sve dogodilo u sumnjivim okolnostima, istraga će potrajati”, rekao je Arapović. 

izvor index.hr

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});