IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Brod, čarobnjaka i zlih duhova” misteriozno plovi 40 godina, bez članova posade je… (foto)

Misterija zvana teretni brod MV Alta dug 77 metara, koji je Kraljevska mornarica Velike Britanije poslednji put primjetila u srednjem Atlantiku septembra 2019…

Devonport (Britanija): Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 17. 02. 2020… 11: 15… “Brod, čarobnjaka i zlih duhova” misteriozno plovi 40 godina, bez članova posade je…

Brod duhova je primećen kako pliva pored afričke obale prije šest mjeseci, a sada se našao na obali Irske nakon udara oluje Denis.

Teretni brod MV Alta primećen je u nedelju ujutru.

Portparol obalske straže Vaterford rekao je da je trenutna lokacija broda rezultat oluje, da su ga provjerili, i da nisu nikoga pronašli na brodu.

Takođe je rekao da brod ne zagađuje to područje.

Menadžer operacija za spasavanje brodova Džon Tatan tvrdi da je: “Ovo tek jedan od milion.”

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović– Stanković: Radunović, OSJETLJIVI ste na Bratić jer vam ZAPOŠLJAVA i SPROVODI vašu ČETNIČKU IDEOLOGIJU... (video)

Misterija je ipak kako je teretni brod, izgrađen 1976. godine, završio plutajući po Atlantskom okeanu, a da ga niko nije prisvojio.

Prošlog septembra objavljeno je da ga je HMS Protector iz britanske Kraljevske mornarice sa sedištem u Devonportu, primjetio na srednjem Atlantiku.

Brod je takođe primećen 1.300 milja jugoistočno od Bermuda sa 10 članova posade u septembru 2018. godine. Vjeruje se da se posada spasila.

Irska obalska straža kaže da je brod sada sigurno zaglavljen na stijenama, ali njegova budućnost je nepoznata.

INTERES I Trka je sada u potrazi za vlasnikom broda…

izvor agencije AP

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more