Dnevni horoskop za 18. februar 2020. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan napet, Biku treba opuštanje, Blizanci odlučni, težak dan za Raka, Lav dobro, Djevici treba savjet, lažna uzbuna muči Vagu, konflikti pred Škorpijom, Strijelac emotivan, solidan dan za Jarca, Vodolija nervozna, a Ribe usamljene. Ovo je dnevni horoskop za 18. februar 2020. godine.

OVAN

Ukoliko ste planirali da se posvetite privatnom poslu i važnim odlukama na tom polju, danas vam je povoljan dan. Veoma ste zaljubljeni i posvećeni ste voljenoj osobi. Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Visok pritisak je moguć.

BIK

Želite da zadržite svoje radno mjesto i trudite se da na poslu prije svega imate stabilnost. Imate povjerenje u osobu do koje vam je stalo i od nje očekujete jedan iskren i dobar odnos. Prija vam da odmarate danas.

BLIZANCI

Dolazi vam prilika da napredujete na poslu. Spremni ste da se posvetite više svojim obavezama. Vaša veza sa voljenom osobom je stabilna. Osjećate jaku međusobnu povezanost. Izbjegavajte masnu hranu.

RAK

Očekuje vas veoma pozitivan dan za posao. Ostvarićete sve svoje planove bez većeg stresa. Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osjećanja. Povoljan je period da vam ljubavna situacija napreduje. Redovnije jedite.

Čitaj još:   EKSTRA Putovanja života: Mladi bračni parovi iz BiH na hadžu...

LAV

Moguće je da ste iz dana u dan sve manje zadovoljni poslovnom situacijom i da planirate promjenu posla. Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Moguće je da ćete upoznati jednu posebnu osobu. Metabolizam vam je usporen.

DJEVICA

Možete da očekujete potpisivanje novih poslovnih ugovora ili sklapanje nekih novih dogovora na ovom polju. Imate utisak da vaš odnos sa voljenom osobom može da krene u dobrom pravcu. Čuvajte grlo od virusa.

VAGA

Kada su u pitanju finansije očekuje vas period u kojem možete da ostvarite značajnije poboljšanje. Uživate u zajedničkom društvu sa osobom do koje vam je stalo. Vaš odnos polako može da napreduje. Posjetite stomatologa.

ŠKORPIJA

Zadovoljni ste vašim poslovnim okolnostima trenutno i imate sve ono što vam je potrebno kako bi mogli da napredujete. Poklanjate svoju pažnju osobi do koje vam je stalo i zavodite je. Potrebno vam je više sna.

STRIJELAC

Vrijedni ste i ozbiljno shvatate svoje poslovne obaveze, pa na ovom polju ostvarujete jako dobre rezultate. Pokažite svoje emocije prema osobi do koje vam je stalo i vaš odnos će konačno moći da napreduje. Zdravlje vam je narušeno.

Čitaj još:   DOŠLA JESEN, ŠTA NAS OČEKUJE: Vremenska prognoza za narednu sedmicu... (foto)

JARAC

Moguće je da vam poslovi ne idu onako kako ste planirali i da se dosta toga mijenja. Želite da ostvarite stabilniju situaciju sa voljenom osobom. Moguće je da razmišljate o zajedničkom životu. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Spremni ste da se posvetite svom poslu i da ispravite neke greške koje ste ranije pravili na ovom polju. Moguće je da niste sigurni u osjećanja koja imate prema partneru i da se polako udaljavate od njega. Mogući problemi sa pritiskom.

RIBE

Okruženi ste poslovnim problemima na sve strane i potrebna vam je pomoć da biste sve to uspjeli da riješite. Nadate se pomirenju sa voljenom osobom. Očekuje vas period u kojem ćete imati lijepe emotivne trenutke. Pazite na srce.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});