Aktivistkinja za ljudska prava i političarka Aida Ćorović, traži posao preko FEJSBUKA! (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

AKO ZNATE NEKOGA KOME TREBA KUVARICA ILI DOMAĆICA, BIĆU ZAHVALNA NA TOME! OVO je objava o kojoj su se mnogi zapitali, kako je moguće da se Aida koja je visoko obrazovana i ima dosta radnog iskustva našla u ovakvo nezavidnoj situaciji…

NOVI PAZAR: Region, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 18. 02. 2020… 07: 15… Aktivistkinja za ljudska prava i političarka Aida Ćorović, traži posao preko FEJSBUKA!

Aktivistkinja za ljudska prava i političarka Aida Ćorović, objavila je na svom Fejsbuk profilu, status zbog kog su mnogi u Srbiji ostali nijemi…

Nakon njene objave, mnogi su se zapitali kako je moguće da se Aida koja je visoko obrazovana i ima dosta radnog iskustva našla u ovakvo nezavidnoj situaciji, a mnogi su konststovali da je ovo upravo dokaz u kakvoj državi se živi. 

Negativnih komentara nije bilo mnogo, ali su joj zato prijatelji nudili pomoć, a bilo je i onih koji su imali poslovne ponude za nju.

Čitaj još:   BEOGRAD, EX. MINISTAR I PJEVALJKA SKRIVALI MIGRANTE: Policija upala i maricama, ODVEZLA 45 MIGRANATA, zarada paprena... (foto)

Podsećamo, Aida je rođena je 1961. godine u Novom Pazaru. Studirala je arhitekturu i istoriju umjetnosti u Beogradu.

Do početka devedesetih bavila se likovnom kritikom, arheološkim i arhitektonskim istraživanjima. Početkom ratnih devedesetih postaje mirovna aktivistkinja angažovana u Beogradskom krugu, Centru za antiratnu akciju i organizaciji Žene u crnom.

U Novom Pazaru 1997. godine sa grupom prijatelja osniva “Urban in” koji je realizovao desetine projekata. Više od 3.000 mladih je prošlo kroz programe ove nevladine organizacije, koja predstavlja prvi i jedini građanski bunt koji se ikada desio u Novom Pazaru. Bila je direktorka ove organizacije sve do 2013. godine.

U periodu od 1986. do 1992. godine je učestvovala u arheološkim i arhitektonskim istraživanjima u Novom Pazaru i okolini. Osamdesetih godina je objavljivala likovnu kritiku u listu „Likovni život“, a zatim radila na RTV „Politika“, NTV „Studio B“ i Trećem kanalu.

Dobitnica je 11. nagrade “Osvajanje slobode” koju dodeljuje Fond “Maja Maršićević Tasić”.
..

Čitaj još:   Strava u Tuzli: Kamion pregazio pješaka...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});