Dnevni horoskop za 19. februar 2020. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan uspješan, Bik dobro, Blizanci odlučni, obaveze za Raka, dobar dan za Lav, kod Djevice haos, Vaga nema probleme, Škorpija bezvoljna, Strijelac preozbiljan, Jarac stagnira, dan odluka za Vodoliju, a Ribe nisu baš najboje. Ovo je dnevni horoskop za 19. februar 2020. godine.

OVAN

Nervoza koju osjećate veoma negativno može da se odrazi na vaše poslovno polje. Dolazi vam prilika da pokažete iskrena osjećanja prema osobi koju volite. Posavjetujte se sa nutricionistom oko promjena na polju ishrane.

BIK

Moguće je da nemate dovoljno strpljenja i da zato pravite greške na polju posla. Niste ostvarili stabilnost u vašoj vezi. Polako dolazi period u kojem ćete sve više razmišljati o prekidu. Mijenjajte loše navike.

BLIZANCI

Želite da pokažete spremnost da se posvetite poslu i da uzmete neke stvari u svoje ruke. Očekuje vas veoma zanimljiv dan u kojem ćete uspjeti da ostvarite bolje stanje sa osobom do koje vam je stalo. U odličnoj ste formi!

RAK

Pokušajte da se ne opterećujete problemima na poslovnom polju. Rješenje će vam doći i prije nego što očekujete. Osjećate se usamljeno i nije vam lako da se pomirite sa tim da vam se veza završila. Prolazna nervoza.

Čitaj još:   ORKANSKE KIŠE "potopile" Dalmaciju, pijavice i tornada na moru...

LAV

Nalazite se pred novom odlukom koja će se pokazati kao važna kada je u pitanju vaše polje posla. Možete da očekujete zanimljive promjene na polju ljubavi. Prilazi vam osoba koja će vam se dopasti. Zdravlje je stabilno.

DJEVICA

Neophodno je da se bolje informišete i da se edukujete više ako planirate promjenu posla zaista. Uspjećete da riješite nesuglasice u odnosu sa partnerom. Vaša veza bi mogla da napreduje u dobrom pravcu. Ukočenost.

VAGA

Moguće je da nećete moći da ostvarite stabilnost na poslovnom polju i da ćete morati da se prilagodite promjenama. Potrebno je da pružite više razumjevanja partneru koji tražu podršku od vas. Problemi zbog stresa su mogući.

ŠKORPIJA

Imate priliku da ispravite greške iz prošlosti i da popravite svoju poslovnu situaciju. Probajte da se opustite pored voljene osobe i da joj pružite svoje vrijeme. Uživaćete u iskrenim i dubokim emocijama. Smetnje sa sinusima.

STRIJELAC

Preporuka je da povedete računa o komunikaciji koju ostvarujete u poslovnom okruženju. Potrebno je da imate više strpljenja prema partneru kojem je potrebno puno vremena da se otvori više ka vama. Povedite računa o grlu.

Čitaj još:   VIC DANA Mujo i skidanje kletve...

JARAC

Moguće je da će vam trebati dosta vremena da promjenite posao. Stvari idu teže nego što ste očekivali. Planirate da uđete u vezu sa novom osobom. Pred vama je povoljan period za ljubav. Sasvim dobro se osjećate.

VODOLIJA

Teško vam je da se organizujete danas jer imate jako veliki broj poslovnih obaveza. Potrebno je da poradite na toleranciji u odnosu sa voljenom osobom, ako želite da vaša veza krene na bolje. Variranje krvnog pritiska.

RIBE

Učinićete sve što je do vas kako biste uspjeli da ostvarite poslovne promjene koje želite već neko vrijeme. Pred vama je period u kojem na emotivnom planu nećete imati probleme. Lijepo se slažete sa partner. Prolazan umor.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});