IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TAKSISTA IZ PAKLA: Čim su ušli u kola, zažalili ŽESTOKO kad je stisnuo gas, stiglo i LUDILO! (foto i video)

Dva putnika u vozilu Ubera snimila su “vožnju iz noćne more”, kada je njihov vozač krenuo u jurnjavu za drugim automobilom koji ga je udario i pokušao da mu pobjegne…

RICMOND (Virdžinija): Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, 18: 02. 2020… 21: 39… TAKSISTA IZ PAKLA: Čim su ušli u kola, zažalili ŽESTOKO kad je stisnuo gas, stiglo i LUDILO! (foto i video)

Džon Mari i Tameka Svon rekli su da su hteli da provedu veče u gradu, u Ričmondu u Virdžiniji, kada se dogodio incident.

“To je bio najstrašniji trenutak u mom životu. Nikada u životu nisam bila toliko uplašena. To je bila noćna mora”, kaže Svonova.

Prema riječima putnika, automobil je udario vozilo Ubera čim su krenuli, odnosno odmakli se od ivičnjaka.

“Naš Uber je nameravao da stane kako bi vozači mogli da razmjene informacije, ali se drugi automobil nije zaustavio iza nas. Zaobišao nas je i odjurio, i tada je naš Uber krenuo za njim”, kaže Svonova.

Murray je odlučio da snimi poteru i pusti snimak uživo. Oni su molili vozača da ih pusti napolje, ali vozač to nije želio. 

Čitaj još:   SARAJEVO- DETALJI LIKVIDACIJE: Uhapšen Eldin Hodžić, hicem iz vatrenog oružja usmrtio suprugu... (foto)

U jednom trenutku vozač je pozvao policiju sa svog telefona i pružio ga Tameki, koja ih je obavestila šta se događa i da vozač ne želi da ih pusti napolje. Da stvar bude gora, tokom jurnjave, Uber s putnicima doživljava još jednu nesreću, poslije čega je stao i pustio putnike iz vozila.

Uber je u izjavi naveo da se incident istražuje i da je vozačev pristup aplikaciji uklonjen dok traje istraga…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more