IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UBIJEN ISPRED TERETANE: Poznat je po NEOBIČNOM HOBIJU…

Ubijen je u pucnjavi ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra “Lovćen” objavili su lokalni mediji…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika,, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 18. 02. 2020… 08: 45… UBIJEN ISPRED TERETANE: Poznat je po NEOBIČNOM HOBIJU…

Iz Uprave policije su saopštili da je u tridesetogodišnjaka ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja.

Za sada nepoznato lice je ispalilo više hitaca u Andriju Gazivodu koji je od posledica ranjavanja preminuo – saopšteno je iz policije.  

U upravi crnogorske policije je za portal RTCG rečeno da se sve odigralo sinoć oko 20.45 sati ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra “Lovćen”.

Kako navodi “Cetinjski list”, nepoznati napadač je ispalio više hitaca u glavu i grudi muškarca poslije čega je, prema riječima svjedoka, pobjegao u ulicu kod zgrada u blizini Osnovne škole “Njegoš”.

Kako prenosi Pobijeda, navodno je Gazivoda je bio u prijateljskim relacijama sa bezbjednosno interesantnim osobama, ali nije poznato da li je bio član organizovane kriminalne grupe.

Čitaj još:   CETINJE: Zbog molotovljevog koktela uhapšena jedna osoba... (foto i video)

Zbog relacija sa pojedinim osobama poznatim policiji, istražitelji će proveriti da li je stradao u sukobu rata kriminalnih grupa.

Gazivoda se bavio podvodnim ribolovom, bio jedan od najboljih takmičara, podvodnih ribolovca. Predstavljao je Crnu Goru na takmičenjima u inostranstvu i bio je aktivni borac protiv krivolova.

Bio je glasni zagovornik borbe protiv krivolova na moru, naročito protiv lova ribe dinamitom i javno je govorio o tome i otvoreno ukazivao na potrebu da se suzbije ta vrsta devastacije mora.

Objavio je nekoliko snimaka o pustošenju mora koji su doprineli da se pokrenu stvari u toj oblasti i ozbiljnije počne rešavati taj problem u okviru pokreta “Stop krivolovu”...

izvor Cdm.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more