IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS OPREZ, BIĆE I SNIJEGA: Vrijeme popodne i navečer sa padavinama…

Krajem dana i tokom večeri, sa srijede na četvrtak, kiša će i u nižim područjima Bosne prelazit u susnježicu i snijeg…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, srijeda… 19: 02. 2020… 08: 15… DANAS OPREZ, BIĆE I SNIJEGA: Vrijeme popodne i navečer sa padavinama…

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme je umjereno do pretežno oblačno, a nešto manje oblačnosti i sunčanije je u zapadnim područjima

BILO PA PROŠLO JER JE Jutros najniža temperatura zraka izmjerena je na Bjelašnici, minus šest, dok je najtoplije bilo u Neumu, 12 stepeni.

U drugoj polovini dana u nizinama se očekuje kiša, a u višim područjima susnježica i snijeg. Krajem dana i tokom večeri kiša će i u nižim područjima Bosne prelaziti u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 8, a najviša dnevna između 4 i 14 stupnjeva.

U Sarajevu se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana s kišom, a u večernjim satima kiša će prelaziti i u susnježicu. Najviša dnevna temperatura oko sedam stepeni.

Čitaj još:   VEĆ OD SUTRA Snijeg će se spustiti u gradove i čaršije, stiže drastično zahlađenje…

U četvrtak ujutro, u većem dijelu Bosne i na sjeveru Hercegovine, susnježica ili snijeg. U ostalim područjima postepeno razvedravanje u drugoj polovini dana. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 6, a najviša dnevna između 4 i 11 stupnjeva.

U petak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 1, a dnevna između 6 i 13 stupnjeva.

U subotu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 2, a dnevna između 6 i 13 stupnjeva Celzijusa….

http://ibalkan.net

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more