IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DESNIČAR, Ubio devet ljudi: Postavio JEZIVI MANIFEST, obratio se AMERIKANICIMA … (foto i video)

Monstrum i počinitelj užasnog zločina iza sebe ostavio i pismo…

HABAU (Njemačka): Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, četvrtak… 20: 02. 2020… 12: 15…  DESNIČAR, Ubio devet ljudi: Postavio JEZIVI MANIFEST, obratio se AMERIKANICIMA … (foto i video)

Napadač osumnjičen za ubistvo devet osoba u zapadnom njemačkom gradu Hanauu pronađen je mrtav u svom domu, objavila je policija danmas u toku dana…

Još jedno telo pronađeno je u kući napadača u Hanauu, gradu istočno od Frankfurta gdje su se odvijale pucnjave. Bild navodi kako se radi o majci masovnog ubice.

– Nema naznaka da su umešani i drugi osumnjičeni – objavila je policija na Tviteru. 

Napadač je indetifikovan kao Tobias Rathjen, a kako pišu mediji, on je pripadnik desne radikalne scene i njegov je motiv na taj način praktično razotkriven.

Bild navodi kako je počinitelj užasnog zločina iza sebe ostavio i pismo u kojem navodi kako određeni narodi moraju biti uništeni, jer je postalo nemoguće njihovo protjerivanje iz Njemačke.

Takođe je 14. feburara na Jutjubu objavio snimak u kojem je rekao:

– Ovo je moja lična poruka svim Amerikancima. Vaša država je pod kontrolom nevidljivih tajnih društava. Oni koriste nepoznate zle metode kao što je kontrola uma i održavaju moderan sistem robstva. Ako ne vjerujete ovome, bolje se probudite, brzo. U vašoj državi postoje tako pozemne vojne baze, a u nekim od njih slave samog đavola, zlostavljaju, terorišu i ubijaju malu djecu i to se dešava određeni period. Probudite se, ovo je jedna forma realnosti u vašoj državi. Isključite mejnstrim medije, oni nemaju pojma. Prvi korak je informacija, možda treba da je pročitate ili čujete još jednom od dva druga izvora, ali sada je znate. Drugi korak je akcija, lociranje ovih baza, skupiti masu ljudi i upasti u njih. Vaša dužnost kao američkih građana je da okončate ovu noćnu moru. Borite se, sada – rekao je on na snimku.

Čitaj još:   OVO JE SIN EKREMA JEVRIĆA: VERDIN, živi i radi u Njujorku, a izrastao je u pravog frajera... (foto, video)

Prvi napad se dogodio poko 22 sata u centru grada ispred nargila bara, gdje je ubijeno troje ljudi. Prema rječima svjedoka napadači su kolima pobjegli sa lica mjesta.

Drugi napad je bio u nargila baru na drugom kraju grada gdje su napadači ubili još pet ljudi, a jedan povređeni je, kako navode mediji, u međuvremenu podlegao povredama...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more