Dnevni horoskop za 22. februar 2020. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan i Strijelac nervozni, Bik zadovoljan, idealan dan za Blizance, Raku treba opuštanje, Lav u poslu, sreća za Djevicu, Vaga haotična, povoljan dan za Škorpiju, dobar dan za Jarca, Vodolija ulazi u konflikte, a Ribe emotivne. Ovo je dnevni horoskop za 22. februar 2020. godine.

OVAN

Na neki način sada dokazujete svoju posvećenost poslu. Važno je da se posvetite maksimalno svojim ciljevima. Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite poznanstvo koje vas kasnije vodi do veze. Izbjegavajte cigarete.

BIK

Ako se bavite privtnim poslom, očekuje vas period u kojem ćete uspjeti da ostvarite dobre rezultate. Zabrinuti ste za vašu vezu i često vam se čini da sa voljenom osobom nećete uspjeti da održite vezu. Povoljan period za mršavljenje.


BLIZANCI

Iako će vam biti težak dan, uspjećete iz poslovnih komplikacija neke stvari i da naučite. Osjetljivi ste i nije vam lako da sa voljenom osobom nađete zajedničko rješenje za probleme koji vas muče. Preporuka je da više odmarate.


RAK

Pojaviće vam se manje prepreke u odnosu sa kolegama. Biće vam potrebno strpljenje da sve riješite. Ako budete pokazali svojoj simpatiji iskrena osjećanja, i ona će pokazati naklonost ka vama. Moguća je nesanica.

Čitaj još:   DANAS Japan podigao svoje avione "lovce" zbog ruskih Tu-142

LAV

Uspjeh koji želite da postignete na polju posla će vam podići raspoloženje i samopouzdanje. Možete da očekujete povoljan dan za flert i nova poznanstva. Polje ljubavi vam je pozitivno naglašeno. Zdravlje vam je dobro.


DJEVICA

Pred vama je povoljan period da riješite poslovne nedoumice iz prethodnog perioda. Vaš odnos sa voljenom osobom je promjenljiv. Često ni sami niste sigurni šta bi mogli da očekujete od te veze. Prijala bi vam masaža.


VAGA

Uspjećete da ostvarite svoje ciljeve i planove. Ne bi trebalo da bude stresa na polju posla kod vas danas. Moguće je da ćete upoznati osobu sa kojom ćete ostvariti jedan zanimljiv i dobar odnos. Nemate probleme na polju zdravlja.


ŠKORPIJA

Konačno vam dolaze bolji dani kada je u pitanju posao. Uspješno obavljate svoje poslovne zadatke. Vaš odnos sa voljenom osobom je iskren i znate tačno na čemu ste. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Solidno zdravlje.

STRIJELAC

Oslanjate se na svoju intuiciju kada je u pitanju posao. Danas možete da budete spremni i na neke rizike. Voljena osoba želi da pokaže da vam je maksimalno posvećena i da je njena ljubav iskrena. Brinite o svojoj suvoj koži.

Čitaj još:   ANKARA: Nudi 600.000 eura za informacije o crnogorskom državljaninu Mohamadu Dahlanu"...


JARAC

Očekuje vas dosta posla. Moguće je da vam nekada preveliki broj obaveza stvara pritisak. Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati da je zainteresovana za vas. Dobro se osjećate.


VODOLIJA


Pred vama je mogućnost da odmorite. Današnji dan vam je opušten i ne donosi previše obaveza. Ukoliko ste slobodni, moguće je da vam neće biti lako da ostvarite novu vezu ili novo poznanstvo. Odlično ste raspoloženi!


RIBE

Možete da očekujete da će te uspjeti da ostvarite poslovne ciljeve i da ćete biti zadovoljni. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete uspjeti da se zbližite sa simpatičnom i harizmatičnom osobom. Povedite računa o stomaku.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});