SRBIJA IZ PRVOG UGLA: Roditelji mladog fudbalera, dobili otkaze, jer želi da igra za Kosovo… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Odluka da igra za fudbalsku reprezentaciju Kosovo koštala je posla roditelje mladog fudbalera Ilije Ivića, majci koja je radila kao službenica u opštini i ocu koji je bio nastavnik, opština Gračanica uručila je otkaz…

GRAČANICA (KOSOVO): Kosovo, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak… 21: 02. 2020… 21: 15… SRBIJA IZ PRVOG UGLA: Roditelji mladog fudbalera, dobili otkaze, jer želi da igra za Kosovo… (foto)

epa05288124 (FILE) A file picture dated 05 March 2014 of Kosovo fans during the international friendly soccer match between Kosovo and Haiti in Mitrovica, Kosovo. The Football Federation of Kosovo (FFK) was accepted as a member of the UEFA on the 40th Ordinary UEFA Congress in Budapest, Hungary, on 03 May 2016. EPA/ARMANDO BABANI

TREBA NAZVATI PRAVIM IMENOM i odluku da igra za fudbalsku reprezentaciju Kosovo koštala je posla roditelje mladog fudbalera Ilije Ivića, objavio je portal Gazetasheshi.com.

PRVO su mu majci koja je radila kao službenica u opštini i ocu koji je bio nastavnik, opština Gračanica uručila je otkaz.

Čitaj još:   STATUS DOKTORKE KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Da li njene riječi kriju veliku tragediju? (foto)

Vijest je potvrdio i Fudbalski klub Flamurtari iz kog su rekli da ih je informacija “veoma zabrinula“.

Izjavu devetnaestogodišnjeg Ivića da namjerava da se odazove pozivu selektora mlade reprezenzacije Republike Kosovo, objavili su i mediji u Srbiji, nazvavši njegov gest skandaloznim.

Ivić je i ranije dobijao poziv u reprezentaciju, ali nije zaigrao jer je sa Fljamurtarijem bio u Antaliji.

Trenutno jedan od najtalentovanijih mladih igrača europe. Ima 17 godina i igra za prištinski Flamurtari. Njegovo ime je Ilija Ivić i rođen je u Gračanici kod Pristine. I da, između Srbije i Kosova, odlučio je da ponese dres Kosova.

“Srećan sam što ću igrati za prvi tim. Takođe, poziv u reprezentaciju mnogo mi znači, jer to je pokazatelj da neko cijeni moje kvalitete. Daje mi motiv za dalji napredak”, kazao je nedavno Ivić za albanske medije.

Ovo nije prvi put da je Ilija Ivić dobio poziv od reprezentacije Kosova. Prethodni je odbio.

Čitaj još:   DIGITALNI PASOŠI, DRONOVI, MUŠKI I ŽENSKI DANI: Praktične, ali i bizarne mjere za povratak u život... (foto)

Sada kaže da želi da se koncentriše na klupske obaveze, ali da će u budućnosti izvijesno prihvatiti poziv…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});