IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN SEAD TAHIROVIĆ OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ŠKRIJELJA!

Deset minuta poslije ponoći na području Ilidže uhapšen je muškarac inicijalaS.T.- Sead Tahirovic, koji je osumnjičen da je jučer u JU Studentski centar u Sarajevu ubio svog nadređenog na poslu.

“On je smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode te će nakon kriminalističke obrade u toku dana biti predat u nadležnost Tužilaštva KS”, rekao je glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Kako saznajemo, policija je nakon ubistva koje se dogodilo u četvrtak prije podne osiguravala više lokacija za koje se raspolagalo saznanjima da se na njima osumnjičeni može nalaziti ili pojaviti.

Dvojica sukobljenih uposlenika Studentskog centra u Nedžarićima su ranije bili u lošim odnosima i poslije određenog vremena su se pomirili. Zbog toga je, smatraju uposlenici, ubistvo bilo iznenadno.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Jezivi snimci požara, vatra guta šumu, plamen se širi- VATROGASCI SATIMA VODE LAVOVSKU BORBU... (foto, video)

Zaposlenik koji radi kao ekonom je nožem napao svog nadređenog, šefa smještaja, nanijevši mu jednu povredu nožem. Kada je povrijeđeni počeo bježati, zadobio je udarac s leđa. Navodno, ponovo nožem.

Ubistvo se desilo neposredno prije sastanka koji je trebao biti održan u Studenstkom centru i kojem su obojica trebali prisustvovati.

izvor:Klix.ba

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more