IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN SEAD TAHIROVIĆ OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ŠKRIJELJA!

Deset minuta poslije ponoći na području Ilidže uhapšen je muškarac inicijalaS.T.- Sead Tahirovic, koji je osumnjičen da je jučer u JU Studentski centar u Sarajevu ubio svog nadređenog na poslu.

“On je smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode te će nakon kriminalističke obrade u toku dana biti predat u nadležnost Tužilaštva KS”, rekao je glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Kako saznajemo, policija je nakon ubistva koje se dogodilo u četvrtak prije podne osiguravala više lokacija za koje se raspolagalo saznanjima da se na njima osumnjičeni može nalaziti ili pojaviti.

Dvojica sukobljenih uposlenika Studentskog centra u Nedžarićima su ranije bili u lošim odnosima i poslije određenog vremena su se pomirili. Zbog toga je, smatraju uposlenici, ubistvo bilo iznenadno.

Čitaj još:   NEVJERAVATNO: PAZARCU ŽANDARI ODUZELI VOZILO, SADA KROZ GRAD JAŠE KONJA (foto/video)

Zaposlenik koji radi kao ekonom je nožem napao svog nadređenog, šefa smještaja, nanijevši mu jednu povredu nožem. Kada je povrijeđeni počeo bježati, zadobio je udarac s leđa. Navodno, ponovo nožem.

Ubistvo se desilo neposredno prije sastanka koji je trebao biti održan u Studenstkom centru i kojem su obojica trebali prisustvovati.

izvor:Klix.ba

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more