IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uprava stambolskog velikana demantuje: Adem Ljajić, nije zaražen korona virusom… (foto)

Iz istanbulskog kluba su u saopćenju naveli da je Adem Ljajić podvrgnut pregledima u bolnici Acibadem i da mu je dijagnosticirana i liječena upala krajnika praćena povišenom tjelesnom temperaturom…

ISTANBUL: Regija, Sport, Fudbal, Recepti, Zanimljivosti, Putovanja, subota, 22: 02, 2020… 08: 01…  Uprava stambolskog velikana demantuje: Adem Ljajić, nije zaražen korona virusom… (foto)

Uprava turskog velikana i superligaša Bešiktaša negirala je tvrdnje da je fudbaler Adem Ljajić zaražen opasnim korona virusom, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz istanbulskog kluba su u saopćenju naveli da je srbijanski reprezentativac Ljajić podvrgnut pregledima u bolnici Acibadem Fulye i da mu je dijagnosticirana i liječena upala krajnika praćena povišenom tjelesnom temperaturom.

“Ljajić je danas počeo sa individualnim treninzima i njegovo stanje je stabilno“, navodi se u saopćenju.

Čitaj još:   OTKRIVENO KO JE OSTAVLJAO PRIJETEĆE PORUKE BOŠNJACIMA U PLJEVLJIMA: Selite se Turci...

Na društvenim mrežama se nedavno pojavila i brzo proširila tvrdnja da je Ljajić zaražen opasnim korona virusom, što su iz Bešiktaša večeras negirali.

“Molimo sve da ne nasjedaju na glasine koje se šire društvenim mrežama i u kojima se navodi da je Adem Ljajić zaražen korona virusom“, navodi se u saopćenju...

izvor agencije aa

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more