Uprava stambolskog velikana demantuje: Adem Ljajić, nije zaražen korona virusom… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Iz istanbulskog kluba su u saopćenju naveli da je Adem Ljajić podvrgnut pregledima u bolnici Acibadem i da mu je dijagnosticirana i liječena upala krajnika praćena povišenom tjelesnom temperaturom…

ISTANBUL: Regija, Sport, Fudbal, Recepti, Zanimljivosti, Putovanja, subota, 22: 02, 2020… 08: 01…  Uprava stambolskog velikana demantuje: Adem Ljajić, nije zaražen korona virusom… (foto)

Uprava turskog velikana i superligaša Bešiktaša negirala je tvrdnje da je fudbaler Adem Ljajić zaražen opasnim korona virusom, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz istanbulskog kluba su u saopćenju naveli da je srbijanski reprezentativac Ljajić podvrgnut pregledima u bolnici Acibadem Fulye i da mu je dijagnosticirana i liječena upala krajnika praćena povišenom tjelesnom temperaturom.

“Ljajić je danas počeo sa individualnim treninzima i njegovo stanje je stabilno“, navodi se u saopćenju.

Čitaj još:   Italija po broju umrlih od zaraze korona virusom prestigla Kinu... (foto)

Na društvenim mrežama se nedavno pojavila i brzo proširila tvrdnja da je Ljajić zaražen opasnim korona virusom, što su iz Bešiktaša večeras negirali.

“Molimo sve da ne nasjedaju na glasine koje se šire društvenim mrežama i u kojima se navodi da je Adem Ljajić zaražen korona virusom“, navodi se u saopćenju...

izvor agencije aa

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});