IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PANIKA U HRVATSKOJ: Pacijenti u punoj izolaciji, sumnja se na najgore… (foto)

Na Klinici za infektivne bolesti KBC-a Rijeka su hospitalizirana dva pacijenta zbog sumnji na koronavirus…

RIJEKA: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, nedelja, 23: 02, 2020… 11: 01… PANIKA U HRVATSKOJ: Pacijenti u punoj izolaciji, sumnja se na najgore…

Na Klinici za infektivne bolesti KBC-a Rijeka hospitalizirano je dvoje ljudi zbog sumnje na koronavirus. Oboje su primljeni zbog respiratornih problema.

Kako saznaje 24 sata, radi se o jednom talijanskom državljaninu koji je stigao u sklopu studentske razmjene, dok je druga osoba primljena u bolnicu žena iz Rovinja koja je boravila u Italiji.

Iako nije službeno spomenuo koronavirus, iz KBC-a navode kako će ‘potrebni uzorci biti poslani na analizu u Kliniku za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’ u Zagrebu, kako bi se utvrdilo o kakvoj je infekciji riječ’.

Čitaj još:   PODGORICA- Još uvijek nije preciziran datum početka popisa: Pročitajte šta piše u sporazumu Vlade i opozicije... (foto)

Rezultati analize se očekuju najvjerojatnije danas poslijepodne, kada će se sa sigurnošću moći odrediti je li pacijent zaražen korona virusom ili je riječ o nekoj drugoj bolesti…

izvor 24 sata. hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   PANIKA U HRVATSKOJ: Češki mediji, pozvali građane da ne planiraju odmor u Istri, reagirala i turistička zajednica... (foto, video)