IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EMINA JAHOVIĆ, poslije povratka iz Milana: Sramota me bilo, da šetam s MASKOM sad brinem, za sebe i za djecu… (foto i video)

Emina Jahović, ovih dana je boravila u Italiji, a po sletanju u Istanbul snimila je video poruku i podijelila je na društvenim mrežama…

ISTANBUL: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 26.02. 2020… 08: 35…  EMINA JAHOVIĆ, poslije povratka iz Milana: Sramota me bilo, da šetam s MASKOM sad brinem, za sebe i za djecu… (foto i video)

“Hej, ljudi. Sad je deset sati uveče u Istanbulu. Na televiziji gledam vijesti o korona virusu koji se širi Evropom”, počela je svoju priču Emina Jahović ozbiljnim tonom…

“Želim sa vama da podelim anksioznost koju osećam zbog svega onoga što sam čula o tome. Pre nedelju dana sam boravila u Milanu i bilo me je sramota da okolo šetam sa maskom na licu, ali sad shvatam da je to bila greška. Nosite masku i perite ruke što je više puta moguće dnevno. Vodite računa o deci. Učinite sve što je moguće da se zaštitite”, poručila je Emina u želji da iskoristi popularnost na društvenim mrežama kako bi uticala na sve one koji je prate.

“Videli ste već koliko je taj virus opasan. Želela sam ovo da podelim sa vama. Volim vas sve. Laku noć”. 

Čitaj još:   PIJAN SE ZAKUCAO U MAJKU ČETVERO DJECE: Svi su neutješni zbog gubitka- očevici opisali JEZIVE SCENE nesreće... (foto)

izvor Kurir.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more