Drama u Severinoj porodici: Preživjeli pravi horor… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NIŽU SE INCIDENTI OTMICA, PRETNJA ORUŽJEM, STRAH, Severija preživaljava novi horor, javljaju mediji…

ZAGREB / BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 27.02. 2020… 08: 55… Drama u Severinoj porodici: Preživjeli pravi horor… (foto)

Porodica Severine Kojić prijavila je bivšeg zeta za otmicu njene sestričine. Naime, taj nemili događaj desio se još prije dve godine.

Kada je pukla ljubav između okrivljenog i rođake pop zvijezde, nastao je haos. On je od djevojke tražio da mu vrati 30.000 eura, a pošto mu ona to nije dala, odlučio se za drastičan potez — oteo ju je u jednom hotelu u Zagrebu, držao je zatvorenu tri dana.

Severinina porodica je bila uplašena jer joj je taj dečko prijetio pištoljem, zbog čega je i policija morala da interveniše.

Čitaj još:   Bijelo dugme za rođendan i 558 godina YENI PAZARA...

Na sreću devojci nije fizički naudio, ali je pretrpjela veliki stres nakon tri dana straha. Kada se incident završio on se požalio da ga je Severinina porodica tužila za otmicu.

Inače, Severinin bivši zet i ranije je poznat organima reda u Zagrebu, jer je Seve i ranije podnosila krivične prijave protiv njega i to za hakovanje računara iz kojeg su ukradene eksplicitne fotografije koje su prošle zime završile na svim naslovnim stranama...

izvor (STARS)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});