IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRAVI ŠOK U STUDIJU: JAVIO SE SRBIN IZ NJEMAČKE:„Je li moguće ubiti Milorada Dodika, kao nekadašnjeg predsjednika iz Amerike…” (foto)

SVE SE ODIGRALO U toku emisije “Puls” na BNTV-u, a gdje je gost bio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, uživo se putem telefonskog razgovora uključio gledalac…

BIJELJINA: BiH, Zanimljivost, vijesti, petak, 28: 02. 2020… 08: 18…PRAVI ŠOK U STUDIJU: JAVIO SE SRBIN IZ NJEMAČKE:„Je li moguće ubiti Milorada Dodika, kao nekadašnjeg predsjednika iz Amerike…”

Gledalac koji se javio iz Njemačke, telefonom koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Naime, gledalac, potpisan kao Savo iz Njemačke je pitao “da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kennedyja?”.

Borenović i voditeljica i urednik emisije, Suzana Rađen-Todorić, su se ogradili, te su rekli kako izjava nije primjerena.

Čitaj još:   CRNA GORA: POPISA NEĆE BITI OVE GODINE?

Također, Suzana Rađen-Todorić je pozvala sve gledaoce koji imaju ovakva ili slična pitanja da ne gledaju niti se javljaju u emisiju…

izvor agencije 

UBNOR: Crna Gora je jasno rekla NE fašizmu, ali on nije digao ruke od nje… (foto, video)

UBNOR je danas organizovao komemoraciju strijeljanim rodoljubima na Kapinom Polju Read more

Dnevni horoskop za 26. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more