UŽAS Poslije seksa MAKSIM, prerezao vrat djevojci i ubacio je u kofer… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Maksim Garejev (33) u Moskvi priznao da je ubio 24- godišnju djevojku Ekaterinu Semočkinu…

MOSKVA: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 04. 03. 2020… 12: 50… UŽAS Poslije seksa MAKSIM, prerezao vrat djevojci i ubacio je u kofer… (foto)

Pao mu “mrak na oči” jer je ismjevala njegovo ljubavno umjeće…

Rekao je da mu se ona podsmjevala jer nije bio bogat kao drugi muškarci koje je znala, zbog “nedostatka ličnosti” i zato što nije uspio da je zadovolji u krevetu…

Muškarac iz Rusije osuđen je na devet godina zatvora zbog ubistva blogerke i seksualne radnice u Moskvi, prenosi Dejli meil…

Maksim Garejev (33), IT stručnjak, izdržavaćekaznu u ruskoj zatvorskoj koloniji, nakon što je u Moskvi priznao da je ubio 24-godišnju Ekaterinu Semočkinu.

Garejev je rekao istražiteljima da je napao djevojku nakon što je vređala njegov finansijski položaj, seksualne vještine i ličnost posijle plaćenog seksa.

Tijelo djevojke pronađeno je ugurano u kofer u njenom apartmanu u julu prošle godine. Vrat joj je bio prerezan, a na grudima je imala ubodne rane.

Čitaj još:   SVIJET ODBIO, da se pridruži Amerikancima: Pompeo NA KOLJENIMA,"Išao bih u Iran DA PREGOVARAM..." (foto, video)

Majka djevojke, doktorka Olga Semočkina, na sudu je ispričala kako je otišla u ćerkin stan nakon što se nije javila na telefon.

– Videla sam ćerku kako leži u koferu. Veliki crveni kofer bio je nasred sobe, počela sam da vrištim – ispričala je majka.

Garejev, koji ima četiri diplome, tvrdio je da je ubio Ekaterinu nakon što ga je ismijavala.

Ekaterina je bila novokvalifikovana doktorka koja je takođe radila kao bjuti blogerka na Instagramu gdje je imala 85.000 pratilaca.

Takođe je radila honorarno kao seksualna radnica, kako bi došla do još novca.

Garejev je rekao da mu se ona podsmjevala jer nije bio bogat kao drugi muškarci koje je znala, zbog “nedostatka ličnosti” i jer nije uspio da je zadovolji u krevetu.

– Poslije seksa nastavila je da zbija šale na moj račun. Izgubio sam kontrolu i zgrabio nož iz kuhinje. Okrenula se i ubo sam je u vrat. Pokušala je da pobjegne u kupatilo i da zatvori vrata, a ja sam je izvukao iz njega. Krv je kapala, a onda je počela da vrišti. Zatvorio sam joj usta i ponovo je ubo u grudi – rekao je mladić.

Čitaj još:   KRVAVI OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Mladić izboden nožem u centru grada

Nakon toga djevojka je, prema njegovim riječima, otrčala u dnevnu sobu i počela da se bori sa njim.

– Bio sam u takvom stanju da nisam osjećao bol. Tokom borbe pala je na pod a ja sam je ponovo ubo u grudi. Tad je umrla – ispričao je on.

Roditelji djevojke negirali su da je ona radila kao prostitutka.

Garejev je rekao kako mu je žao zbog ubistva i izvinio se njenim roditeljima.

Izvor: Telegraf.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});