HIDAJET TURKOGLU RAZOČARAN: Euroliga donijela odluku u korist Talijana, javnost u Turskoj je nezadovoljna… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Veliku buru u košarkaškoj javnosti Evrope podigla je odluka o tome hoće li meč Darušafaka– Virtus biti odigran…

ISTANBUL: Regija, Sport, Košarka, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 05: 03. 2020… 05: 21… HIDAJET TURKOGLU RAZOČARAN: Euroliga donijela odluku u korist Talijana, javnost kod nas je nezadovoljna… (foto)

Turska i grad Istanbul je trese uz veliku buru u košarkaškoj javnosti Evrope podigla je odluka o tome hoće li meč Darušafaka– Virtus biti odigran, na kraju je odlučeno da se igra u Srbiji i to pred praznim tribinama, a to se ne dopada svima.

Predsjednik KS Turske i nekadašnji as Sakramenta Hidajet Turkoglu oštro je protestovao protiv odluke da se meč dva rivala igra na neutralnom terenu i to zašto baš u Beogradu.

Čitaj još:   TAČAN DATUM KRAJA EPIDEMIJE: Profesor predvidio kad ćemo konačno odahnuti od korone... (foto)

POPULARNI HIDO Turkoglu smatra da ovo ide na ruku Bolonji koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, a na terenu Miloš Teodosić i Stefan Marković.

– Poslednja odluka Evrolige u vezi sa predstojećim duelom Evrokupa između Darušafake i Virtusa je veliko razočarenje…

Utakmica, koja je trebalo da se igra u Istanbulu je zbog problema sa koronavirusom u Italije prebačena u Beograd i igraće se u četvrtak, 5. marta. 

Ova nerazumljiva odluka Evrolige je i protiv duha igre. Kontroverznost situacije je i ta što je trener Virtusa Srbin, a tu su u dvojica srpskih igrača, pa samim tim okruženje postaje neodgovarajuće za naše košarkaše. Urgirao bih da Evroliga ubuduće bude daleko opreznija prilikom donošenja ovakvih odluka

Vjerujem da je turska košarkaška javnost, uključujući i sve timove, u najmanju ruku veoma nezadovoljna– stoji u saopštenju predsjednika KS Turske, Hidajet Turkoglua.

Čitaj još:   SKANDAL U EMISIJI "UTISAK NEDELJE": Olja Betković, i njena šala ili ne na temu Malčanskog berberina je uvreda i za jadnu djevojčicu ... (foto)

Pobjednik ovog meča će se plasirati u četvrtfinale pomenutog takmičenja…

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});