Crna Hronika

Vozio kamion sa 750 kg droge : Vrijednost zaplijenjene pošiljke milionska… (foto)

Droga je bila odložena u posebnom bunkeru u kamionu sa 763 paketa…

VATIN: Srbija, Crna Hroinika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 05: 03. 2020… 12: 21… Vozio kamion sa 750 kg droge : Vrijednost zaplijenjene pošiljke milionska… (foto)

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da su pripadnici policije tokom prethodne noći zaplijenili 750 kilograma marihuane i time zadali još jednom značajan udarac organizovanom kriminalu i narko-dilerima u Srbiji.

– Drago mi je da su pripadnici policije shvatili moju poruku da u borbi protiv trgovine narkoticima moraju biti oštri i bez obzira na sjajne rezultate koje postižu moraju ostati posvećeni ovoj borbi svakog dana. Hvala svim ljudima u policiji koji se bore protiv onih koji diluju drogu, jer time štite živote i naše djece i svih građana Srbije – istakao je ministar.

Stefanović je poručio pripadnicima policije da moraju da pokažu da ne postoji nijedan narko-diler do koga ne mogu da dođu.

– Vjerujem da će ova zapljena biti samo jedna od brojnih u ovoj godini kojom ćemo pokazati posvećenost u borbi protiv narko- trafikinga – naglasio je ministar Stefanović.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su noćas, u saradnji sa Upravom carine, pronašli su i zaplenili oko 750 kilograma marihuane i uhapsili I. L. (33) iz Paraćina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na Graničnom prelazu Vatin u kamionu kojim je upravljao osumnjičeni pronašla 763 paketa marihuane u posebno napravljenom bunkeru. Ukupna vrijednost zaplenjene droge je oko 180.000.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu…

izvor granična uprava.rs


SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ALEKSANDAR Bogdanović: DPS na liniji politika koje promovišu demokratsku, progresivnu i ujedinjenu Evropu… (foto)

Demokratska partija socijalista (DPS) uvijek je na liniji politika koje promovišu demokratsku, progresivnu i ujedinjenu…

4 sata ago

BUDVA: Na vanredne lokalne izbore s novim licima, ali i bliskim rođacima… (foto)

Nova lica, mladi, stručni ljudi još neukaljanih biografija, visokoškolci, provjereni partijski aktivisti, te plemenski predstavnici-…

5 sati ago

VELIKA Tragedija u Baru: Maloljetnik stradao od strujnog udara… (foto)

Baranin L. Ð. (17) stradao je u Baru, kod glavne željezničke stanice... BAR: Crna Gora,…

5 sati ago

ŽELJKO Vukmirović: Otirači imaju bolju sudbinu… (foto)

Političari sa Zapada su ukapirali da će diletante iz crnogorske izvršne vlasti morati da vuku…

6 sati ago

SLAVKO Mandić: Naricaljka JELENE Karleuše i ALEKSANDRA Vučevića… (foto)

Dakle, nema Jelene u Podgorici, i to će svakako biti tema jedne od narednih skupštinskih…

6 sati ago

HARIS Džinović je Melini ispunjavao sve moguće želje, ali jedno nikako nije smjela! Evo šta nije dozvoljavao supruzi sve ove godine… (foto, video)

Pjevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović razveli su se nakon 22 godine ljubavi.…

6 sati ago

This website uses cookies.