IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Najpoznatiji pčelar, pakuje stvari i ulazi u “Zadrugu 3”… (foto)

Najpoznatiji rijaliti- igrač ponovo će biti dio rijalitija već za nekoliko dana…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak… 06: 03. 2020… 09: 31… Najpoznatiji pčelar, pakuje stvari i ulazi u “Zadrugu 3”… (foto)

Miroslav Miki Đuričić, ima motiv da zaradi novac kojim će dugoročno obezbjediti sigurnost svojoj partnerki, s kojom čeka ćerku i sa kojom planira da formira stabilnu bračnu zajednicu od avgusta, kada i očekuju rođenje djeteta.

– U avgustu ću postati otac, a o ostalim detaljima ne želim da govorim. Moja partnerka ne želi da se provlači po medijima i da se kompromituje jer je djevojka jako ozbiljna. Ako ja već pravim budalu od sebe po medijima i žutoj štampi, ona ne mora – rekao je Miki.

Dugi pregovori koje je imao sa čelnicima produkcije šoua i televizije Pink u toku izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog nasilja nad Nadeždom Biljić i Suzanom Perović u prošloj “Zadruzi 2” privedeni su kraju na obostrano zadovoljstvo…

Čitaj još:   TAKO JE KAKO JE Zapadnom Balkanu decenije do standarda EU...

Mikiju su ispuni najpre njegova očekivanja, pa i očekivanja gledalaca koji ga podržavaju još od njegovog prvog učešća u rijalitiju “Veliki brat”, koje se dogodilo još 2006. godine.

Nezavidna materijalna situacija u koju je dospio zbog izdržavanja pomenute kazne u trajanju od osam mjeseci Mikija je natjerala da opet pogazi riječ, odnosno tvrdnju “da ga rijaliti nikada više neće videti”.

Omiljeni rijaliti-igrač, prema našim saznanjima, svakog trenutka će skinuti nanogicu jer je isteklo dvije trećine kazne od 12 mjeseci, a Đuričić je potvrdio naša saznanja i nagovjestio da ćemo ga uskoro gledati na TV ekranima…

izvor agencija

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more