IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VANREDNO OBRAČANJE MINISTARA: Imamo prvi pozitivan slučaj na koronavirus… (foto)

Muškarac koji ima 43 godine prva je oboljela osoba u Srbiji od korona virusa, rekao je ministar zdravlja, Zlatibor Lončar na vanrednoj konferenciji za medije….

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak… 06: 03. 2020… 10: 31… VANREDNO OBRAČANJE MINISTARA: Imamo prvi pozitivan slučaj na koronavirus… (foto)

PRVI SLUČAJ KORONAVIRUSA U SRBIJI? Zaražen Subotičanin (43) koji je došao iz Mađarske…

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar danas se u 10 časova vanredno obratio javnosti rekavši da je u Srbiji registrovan prvi pozitivan slučaj koronavirusa i da je to bilo samo pitanje sata. 

Riječ je o muškarcu iz Subotice (43) koji je u više navrata boravio kod sestre u Budimpešti, koja je imala simptome poslije čega je i on osjetio iste simptome. On se, rekao je ministar, odmah odgovorno javio poslije čega je testiran i zbrinut.

Svoju djecu je sklonio kod babe i dede, ostao je samo sa suprugom u stanu s kojom je takođe imao ograničen kontakt, koja mu je samo donosila hranu bez kontakta.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. novembar 2021. godine

Kako se saznaje, muškarac zaražen korona virusom došao je nedavno iz Mađarske. Muškarac ima temperaturu 37, 4 i ne osjeća se dobro...

izvor novosti.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Srbija- SVE STALO NA SAT VREMENA, sijevale pesnice, ''ratni veterani'' blokirali auto- put: PAZARAC uleteo kolima među demonstrante... (video)