VANREDNO OBRAČANJE MINISTARA: Imamo prvi pozitivan slučaj na koronavirus… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Muškarac koji ima 43 godine prva je oboljela osoba u Srbiji od korona virusa, rekao je ministar zdravlja, Zlatibor Lončar na vanrednoj konferenciji za medije….

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak… 06: 03. 2020… 10: 31… VANREDNO OBRAČANJE MINISTARA: Imamo prvi pozitivan slučaj na koronavirus… (foto)

PRVI SLUČAJ KORONAVIRUSA U SRBIJI? Zaražen Subotičanin (43) koji je došao iz Mađarske…

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar danas se u 10 časova vanredno obratio javnosti rekavši da je u Srbiji registrovan prvi pozitivan slučaj koronavirusa i da je to bilo samo pitanje sata. 

Riječ je o muškarcu iz Subotice (43) koji je u više navrata boravio kod sestre u Budimpešti, koja je imala simptome poslije čega je i on osjetio iste simptome. On se, rekao je ministar, odmah odgovorno javio poslije čega je testiran i zbrinut.

Svoju djecu je sklonio kod babe i dede, ostao je samo sa suprugom u stanu s kojom je takođe imao ograničen kontakt, koja mu je samo donosila hranu bez kontakta.

Čitaj još:   HRVATSKA PREDSJEDNICA U NJUJORKU, ŠURUJE S TAČIJEM: Kolinda još jednom pokazala neznanje...

Kako se saznaje, muškarac zaražen korona virusom došao je nedavno iz Mađarske. Muškarac ima temperaturu 37, 4 i ne osjeća se dobro...

izvor novosti.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});