IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZILHA I EDIS SE SASTALI: Fetić napusti ZADRUGU kako bi vidio SUPRUGU, do ovoga je MORALO DA DOĐE … (foto i video)

Ispivali DETALJI A svi su mislili da do ovoga neće doći!!!

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, prtak, 06. 03. 2020… 21: 23… ZILHA I EDIS SE SASTALI: Fetić napusti ZADRUGU kako bi vidio SUPRUGU, do ovoga je MORALO DA DOĐE … (foto i video)

Edis Fetić je prije par dana napustio rijaliti jer je morao da se vrati u rodni Novi Pazar zbog sudskog poziva. Njega je navodno tužila supruga Zilha zbpg troškova izdržavanje njihovo troje djece.

Zilha je navodno tražila privremenu mjeru, a to je 40 procenata od Edovog honorara koji dobija u Zadruzi.

Iako se u javnosti pojavila informacija da se Edis i Zilha nisu sreli, jer je ona bila na Zlatiboru, pojavila se nova teorija.

Kako gradske priče u Pazaru navode, Edis i Zilha se jesu sreli i kako sugrađani tvrde, nastavili su i razradili dalji plan, a to je fina zarada u rijalitiju u kojoj je kolateralna šteta Dragana Mitar.

Po Pazaru kruže priče da su Edis i Zilha dogovorili da ona ne ulazi u Zadrugu, niti da se pojavljuje u emisijama, dok će on “ljubavnu priču” sa Draganom Mitar gurati do kraja kako bi uspio da dođe do samog finala.

Sve ovo je i dalje na nivou čaršijske priče, ali činjenica je da Zilha ne daje izjave za medije niti se pojavljuje u javnosti, a da Edis uprkos brojnim svađama sa Draganom ostaje sa njom, čak joj je “lako” oprostio i otvorenu prevaru sa Vladimirom Tomovićem koja se odigravala pred njegove oči.

Da li je ovo istina ili je sve na novou teorije ostaje da saznamo do kraja najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima Zadruga 3.

Čitaj još:   Marko Miljković, ušao u Zadrugu: Evo sa kim se nije pozdravio, reakcije koje će vas začuditi... (foto i video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more