IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U HRVATSKOJ: Oborio Njemicu s bicikla, odvukao je u šumu, vezao za stablo i silovao! (foto)

Hrvatski državljanin, osumnjičen je za zločin silovanja, žrtva je mlada djevojka iz Njemačke koja je biciklom krenula na put po Evropi…

BOSILJOVO: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 09. 03. 2020… 13: 23… HOROR U HRVATSKOJ: Oborio Njemicu s bicikla, odvukao je u šumu, vezao za stablo i silovao! (foto)

Građom krhka, doima se nježnom, a kada je odlučila potpuno sama na biciklu prijeći pola Europe usput noćeći u svom šatoru, onda zasigurno ova 20-godišnja djevojka iz Njemačke ima romantičarski pogled na svijet i puno vjere u ljude.

Mlada Njemica bila je idealna meta za seksualne predatore na koje putem može naići. Nažalost, takvom jednom monstrumu i višestrukom silovatelju i dobrodušnoj Njemici putevi su se ukrstili u četvrtak u mjestu Skoblić Brdo, tri kilometra od Bosiljeva.

Tragedija je bila neizbježna, trauma će je pratiti do kraja života.

On se zove Siniša Adamić, ima 44 godine, rodom je iz Vrbovskog, a odnedavno živi u selu Varoš Bosiljevski, u posljednjoj kući zaseoka Štokani, 4,2 kilometra od mjesta zločina i samo kilometar od čvora Bosiljevo, odnosno izlaza s autoceste A-1.

Pola svojega života proveo je po popravnim ustanovama i zatvorima, a bježeći od mračne prošlosti ili tražeći nove žrtve, s bratom se skrasio u ovom selu. 

Radio je u poznatom restoranu na staroj riječkoj cesti u samome mjestu čiji su specijaliteti janjetina i odojak na ražnju, koje je on obrađivao i pekao. Kažu da je bio dobar s nožem, uvijek je barem jedan nosio sa sobom.

Mlada Njemica noć je provela u mjestu Jarče Polje pokraj motela na samoj obali Dobre.

Ljubazno je ujutro zamolila osoblje objekta da koristi njihov toalet, a onda je popila kafu Raspremila je šator u bisage sprijeda i straga na biciklu i nastavila svoje putovanje.

Krenula je put Bosiljeva starom riječkom cestom, ali se nakon samo jednog kilometra spustila lijevo prema Vodenoj Dragi, nastojeći dalje manje prometnim i mnogo ljepšim seoskim putevima.

Čitaj još:   ČLANOVI VELJINE GRUPE "PROPJEVAĆE" I O UBISTVU POZNATOG ADVOKATA? (foto)

Pokraj nje je prošlo bijelo dostavno vozilo bosiljevačkog restorana, pa se negdje okrenulo i onda je prošlo u suprotnom smjeru, a onda još jednom tako. Ona nije znala tko je to i zašto to radi, ali je jedan mještanin prepoznao vozilo, a po njemu i vozača. Prošlo mu je kroz glavu, pa ne ide valjda u krađu janjaca, ali je sam sebi odmahnuo rukom.

Djevojka je vozila sporim, ali ujednačenim ritmom po putu punom uspona i padova. Izašla je iz lijevog zavoja i čekao ju je novi uspon. Desno je bilo skretanje za Lovački dom LD Družac. S tog puta prema njoj se zaletio nizak rastom, ali tjelesno krupni Siniša, oborio je s bicikla i odvukao u šumu. Malo dalje je vidjela dostavno vozilo parkirano uz rub puta. Vukao ju je dalje šumskim putem. Njegovoj snazi se nije mogla oduprijeti, a vriskove ionako nije imao tko čuti.

Privezao ju je za drvo, a onda je počelo iživljavanje…

Skinuo ju je i silovao. Zapomagala je. Nakon nekog vremena je posustao u zvjerstvu. Potom joj je uzeo novac i vrijednosti koje je imala. Je li se spremao na još strašniji zločin, teško je reći, ali navodno je tako nešto pripomenuo i policiji kasnije na ispitivanju. Moguće da iza sebe nije želio ostaviti nikakve tragove.

Kako god, onaj mještanin koji ga je ranije zapazio u vožnji došao je do njegova vozila i zazvao ga, pitajući ga što radi tu. On se zbunio, odgovorio je da ima crijevnu virozu pa da je stao zbog nužde. Djevojka je iskoristila situaciju i pobjegla preko drugog izlaza iz šume, potražila pomoć i ubrzo se u slučaj uključila policija. Bosiljevo je premalo mjesto da se ovakve informacije ne bi proširile krajem.

Čitaj još:   Gdje sada? "Pad Mila Đukanovića najavljuje neizvjesne dane u Crnoj Gori"... (foto, video)

Dok je djevojka u bolnici primala liječničku i psihološku pomoć, policija je došla na vrata bosiljevačkog restorana. Pitali su vlasnike za bijelo dostavno vozilo. Gazda je pogledao u Sinišu i rekao: “Ti si ga vozio, što si radio?”

Siniša je iskusan u ovakvim situacijama pa je svojom hladnokrvnošću htio sa sebe odagnati sumnju. Međutim, policijski službenici znali su njegove tajne iz prošlosti. Uhićen je, u petak prepraćen na ispitivanje u tužiteljstvo i na Županijski sud u Karlovcu, gdje mu je određen 30-dnevni istražni zatvor. Djevojka je u subotu vlakom iz Duge Rese otišla za Zagreb, a potom kući. Onaj mještanin postao je važan svjedok…

izvor Jutarnji list.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more