IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME NAREDNIH DANA: Odstupanje temparature ne prestaje i ne piše nam se dobro… (foto)

Vjetar će biti slab i umjeren sjeverozapadni, a najniža temperatura od 0 do 5 stepeni Celzijusa, najviša od 7 do 12 C…

SARAJEVO: Regia, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 09. 03. 2020… 14: 23… VRIJEME NAREDNIH DANA: Odstupanje temparature ne prestaje i ne piše nam se dobro… (foto)

U BiH će narednih dana biti oblačno vrijeme na sjeveru i zapadu suho, a u ostalim krajevima povremeno sa  na planinama sa snijegom, saopštio je Feredalni hidrometeorološki zavod BiH

Vjetar će biti slab i umjeren sjeverozapadni, a najniža temperatura od 0 do 5 stepeni Celzijusa, najviša od 7 do 12, a uveče se očekuje postepeni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

U Sarajevu će biti takođe oblačno povremeno sa slabom kišom, a uveče se očekuje postepeno smanjenje oblačnosti i prestanak padavina. Vjetar slab i umjeren sjeverozapadni. Najniža temperatura oko 5 C, a najviša oko 10 stepeni Celzijusa.

Do kraja radne nedelje biće suho i pretežno sunčano, ali se u petak uveče na sheveru i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje sa kišom, na planinama sa snijegom.

Za vikend u centralnim i južnim krajevima pretežno oblačno ponegdje sa slabom kišom, na planinama sa snijegom, na sjeverozapadu suho.

Čitaj još:   BEOGRAD OPSADNO STANJE: Eksplozija, ima mrtvih i povrijeđenih, blokirane ulice vatrogasci na terenu... (foto)

U Sarajevu će od srijede do petka biti suho, pretežno sunčano, samo se u subotu očekuje prolazno naoblačenje povremeno sa kišom.

U četvrtak i petak veoma toplo sa maksimalnom temperaturom znatno iznad višegodišnjeg prosjeka (od 20 do 23 stepena Celzijusa).

Biometeorološka prognoza za Regiju za 10. mart 2020. godine: Biometeorološka situacija može izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično oboljelih.

Oprez se savjetuje astmatičarima, cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima, a meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova i neraspoloženja. Povećana koncentracija se preporučuje učesnicima u saobraćaju…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more