ODLOŽENA PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICU BiH- S. IRSKA: Možda bude odložena i utakmica… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

RADI SE Sve u cilju prevencije od širenja korona virusa…

ZENICA: BiH, Sport, Fudbal, Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 10. 03. 2020… 16: 23… ODLOŽENA PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICU BiH- S. IRSKA: Možda bude odložena i utakmica… (foto)

Sutra je trebala početi prodaja ulaznica za susret play-offa između Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske. Prodajna mjesta su prostorije Fudbalskog saveza BiH i partnerska agencija “Centrotrans”.

Fudbalski/Nogometni savez BiH je saopćio da je prodaja ulaznica za polufinalnu utakmicu play-offa za plasman na Evropsko prvenstvo, u kojoj se sastaju reprezentacije BiH i Sjeverne Irske, odgođena.Razlog odgode početka prodaje ulaznica je koronavirus.

“Prodaja ulaznica za susret play-offa između BiH i Sjeverne Irske trebala je početi sutra (srijeda) istovremeno u partnerskoj agenciji “Centrotrans“ i prostorijama NS/FS BiH. Ipak, u cilju prevencije od širenja koronavirusa, a u skladu sa preporukama relevantnih institucija, prodaja ulaznica je prolongirana za nekoliko dana. Novi datum prodaje ulaznica biće naknadno objavljen.”, saopćeno je iz NS BiH.

Ipak, u cilju prevencije od širenja korona virusa, a u skladu sa preporukama relevantnih institucija, prodaja ulaznica je prolongirana za nekoliko dana.

Čitaj još:   TINEJDŽER, PLIVA U PARAMA: Ima zoo- vrt, kolekciju patika od milion dolara...

Novi datum prodaje ulaznica biće naknadno objavljen. Kako je krenulo, upitno je i odigravanje ove utakmice, a moguće je i da Evropsko prvenstvo bude odgođeno.

Okupljanje Zmajeva je zakazano za 23. mart, a utakmica je na rasporedu 26. marta…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});