IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tatjana platila baštovanu da joj ubije muža, onda se desio šok i obrt… (foto)

Prema nezvaničnim informacijama Tatjana B. je plan da ubije muža pokušavala da realizuje od maja prošle godine u dogovoru sa pomoćnim radnikom…

SUBOTICA: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 14. 03. 2020… 21. 26…  Tatjana platila baštovanu da joj ubije muža, onda se desio šok i obrt… (foto)

Tatjana B. (48) iz Sente, koja je u avgustu prošle godine uhapšena zbog sumnje da je platila 1.000 eura jednom muškarcu i obećala mu još novca da ubije njenog supruga, nalazi se i dalje u pritvoru u Okružnom zatvoru u Subotici, a u postupku koji se vodi protiv nje u četvrtak je održano pripremno ročište.

Žena iz Sente, kako je tereti i optužnica, osumnjičena je za podstrekivanje na ubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama Tatjana B. je navodno od baštovana tražila, za šta je odmah i platila 1.000 eura, da u toku noći uđe u njihovu kuću, ubije njenog supruga Zorana B. (49), a nju pretuče i izvrši premetačinu, kako bi izbuegla sumnje da je umuešana u zločin.

Čitaj još:   PODGORIČANIN Radun Bakić ZABLISTAO NA KANSKOM FESTIVALU: Ja sam tek počeo... (foto)

Baštovan je novac potrošio, Tatjanin plan nije sproveo u djelo. Sve je prijavio policiji i ona je uhapšena prilikom primopredaje 80 eura za pomoćnika u krivičnom duelu.

Pritvor joj je određen po nekoliko osnova, da ne bi uticala na svuedoke, zbog uznemirenja javnosti i bojazni da će dovršiti krivično djelo.

Mediji nezvanično saznaju da je ona od početka negira optužnicu i tvrdi da je bila u psihičkom rastrojstvu zbog čega se i liječila. Motiv koristoljublja je odbačen, a kada je odbrana tražila da joj se ukine pritvor to je odbijeno, ali konačnu odluku o pritvoru donijeće vanpretresno Veće suda.

Interesatno je, kako se nezvanično saznaje, da Zoran B., zajedno sa decom, posjećuje suprugu u Okružnom zatvoru, i da njih dvoje jedno drugom često pišu pisma…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more