IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO! NOVOPAZARKE IDU U KUPOVINU HRANE I LJEKOVA ZA STARIJE SUGRAĐANE!

– Solidarnost, a ne panika. U trenucima kada se virus korona širi, moramo biti solidarni, ali i pažljivi, obazrivi. Ovo poručuje grupa djevojaka iz Novog Pazara koje su osnovale neformalni servis koji će potpuno besplatno pomagati starijim osobama u ovom gradu.

Aleksandra Majstorović, Nejra Škrijelj, Emina Omerović, Bilsena Kurtanović, Emina Skarep i Aida Dragolovčanin će svojim starijim sugrađanima i sugrađankama biti na usluzi kad god im budu zatrebali ljekovi iz apoteke, hrana iz prodavnice…

– Mi ćemo, j njih, ići u prodavnice i apoteke, kupovati sve što im je potrebno i to im donijeti na kućnu adresu. Naravno, sve to zbog opasnosti od Korone, kako bi oni sjedeli u svojim kućama i smanjili rizik da budu zaraženi. Naravno, i mi ćemo voditi računa o mjerama zaštite od ovog virusa, kazala je za Informer Aleksandra Majstorović.

Čitaj još:   Šta je Nenad ČANAK rekao ŠOK za region: MARIĆ, ostao je potpuno zatečen- "Šta pričaš to?!" OVO NIKO NIJE OČEKIVAO... (foto, video)

Nejra Škrijelj kaže da su se samoinicijativno organizovale i da im neće biti teško da pomažu svojim sugrađanima.

– Samoinicijativno smo odlučile da se organizujemo, da napravimo servis koji će biti na usluzi starijim sugrađanima i sugrađankama. U trenucima kada se korona širi, moramo biti solidarni i pomagati jedni drugima, kazala je ona za Informer.

Članica ove grupe je i doktorka Bilsena Kurtanović koja će, po pozivu, besplatno obavljati ljekarske preglede i to u kućama pacijenata.

izvor: agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more