Crna Gora ne zatvara i nikad neće zatvoriti granice za svoje građane (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Granice Crne Gore još nisu zatvorene, osim za one koji dolaze iz neke od država iz kojih je, kao jedna od mjera protiv širenja novog korona virusa, ulazak u zemlju zabranjen…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, , Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 15. 03. 2020… 19. 26…  Crna Gora ne zatvara i nikad neće zatvoriti granice za svoje građane (foto)

Inspekcijske službe uvjeravaju javnost da su institucije pripravne, ali ne isključuju i mogućnost da se granice zatvore i dozvoli transport samo robe i lijekova, iako u Crnoj Gori nije zabilježen nijedan slučaj.

Komandir stanice Granične policije “Božaj” Marko Nikčević izjavio je da je broj prelazaka poslednjih dana prepolovljen a da se strani državljani koji dolaze iz najugroženijih područja stavljaju u kućnu izolaciju od 14 dana

– Imamo spisak zemalja čijim je državljanima zabranjen ulazak u Crnu Goru, spisak zemalja u koje je zabranjeno našim državljanima i treću grupu zemalja kroz koju svi putnici koji tranzitiraju ili dolaze iz njih, moraju da odgovore na određena pitanja službenika i kad budu identifikovani da su došli preko tih zemalja, onda se dalje procesuiraju preko sanitarne inspekcije, odnosno zdravstvene inspekcije – rekao je Nikčević.

Čitaj još:   MALI NAIL, ZVIJEZDA BIH: Zovu ga strašilo, oduševo je region (VIDEO)

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});