IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS MUTNO, A VEĆ OD SUTRA, Kiša, poslije podne ponegdje snijeg… (foto)

Danas u čitavoj regiji oblačno, uz postepeno razvedravanje poslije podne…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 15. 03. 2020… 09. 26…  DANAS MUTNO, A VEĆ OD SUTRA, Kiša, poslije podne ponegdje snijeg… (foto)

“U jutarnjim satima u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne očekuje se kiša u nižim, a snijeg ili susnježica u višim područjima”, pišu u FHMZ-u Temperature od -1 jutros u Bosni, do 16 °C tokom dana u Hercegovini.

U dijelu Regiona se danas očekuje hladnije vrijeme, tokom dana promjenljivo oblačno, mjestimično sa slabom kišom, u brdsko- planinskim predjelima sa slabim snijegom, a poslije podne kratkotrajni snijeg ponegdje je moguć i u nižim predjelima.

Uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vjetar slab i umjeren, sjeverni i sjeveroistočni, uveče i noću jugoistočni. Jutarnja temperatura od jednog do šest stepeni, najviša dnevna od pet do 11 C.

Čitaj još:   Goran POPOVIĆ: POSTAO Zvonar Porfirijeve crkve... (foto, video)

Od ponedeljka do četvrtka ujutru slab prizemni mraz, a tokom dana pretežno sunčano i postepeno toplije, u četvrtak i petak s temperaturom iznad proseka.

Od subote promenljivo, hladnije, mjestimično sa kišom.

Naredna tri dana u Bosni i Hercegovini će biti sunčano. Ujutro može biti malo minusa, ali dnevne temperature će biti za kratkih rukava. Iznad dvadeset stepeni.

http://iBalkan.net

VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more