Dnevni horoskop za 16. mart 2020. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan i Vodolija u ljubavi, Bik angažovan, Blizanci kreativni, Rak nepovjerljiv, Lav napreduje, privilegije za Djevicu, Vaga organizovana, Škorpija dinamična, Strijelac dovoljan sam sebi, Jarac se dvoumi, Vodolija bez pravila, Ribe šarmiraju. Ovo je dnevni horoskop za 16. mart 2020. godine.

OVAN

Moguće je da ćete biti spremni da se posvetite novim poslovnim projektima. Imate baš mnogo ideja. Moguće je da imate česte nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Niste zadovoljni u vašoj vezi. Manji pad energije.

BIK

Pruža vam se šansa da napredujete. Na polju posla vam je sudbina danas naklonjena u većoj mjeri. Vašem partneru prija posvećenost i pažnja koju mu pružate. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Psihosomatski problemi.

BLIZANCI

Moguće je da nemate dobru komunikaciju u poslovnom okruženju i da vam je zato jako teško da na ovom planu ostvarite poboljšanje. Očekuje vas dan koji može da bude jako povoljan za vas. Koža vam je osjetljiva.

RAK

Moguće je da u vašem poslovnom okruženju biti promjena koje će veoma značajno djelovati na vas. Voljena osoba bi mogla da vam pokaže spremnost ka ozbiljnijim promjenama u vašoj vezi. Mogući su manji srčani problemi.

Čitaj još:   VELIKA FUDBALSKA AFERA: Milioni, Luke Modrića iz Reala, završili u RS- u...

LAV

Vrijeme je da se suočite sa poteškoćama koje imate odavno. Krenite da rješavate probleme korak po korak. Niste sigurni koja osoba je prava za vas. Moguće je da na polju ljubavi imate pravu dilemu. Veoma ste osjetljivi danas.

DJEVICA

Mogli bi da vam iskrsnu neki novi problemi i komplikacije na polju posla. Dosta toga vas opterećuje. Želite da osvojite osobu koja vam se dopada i nećete odustati dok ona ne bude vaša. Izbjegavajte alkohol i sve poroke.

VAGA

Pred vama je faza u kojoj ćete imati nove poslovne ponude koje će za vas biti veoma važne. Imaćete novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je spremna za nešto više od avanture sa vama. Osjećate se sasvim dobro danas.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete poboljšanje na polju posla. Dosta toga vam se mijenja na bolje i zadovoljni ste. Stabilna ljubavna situacija vas očekuje, ako ste u vezi ili braku. Povoljan je period za nova poznanstva. Mogući problemi sa zubima.

STRIJELAC

Danas nemojte da donosite nove odluke jer vas očekuje nepovoljan dan i moguća je manja šteta. Važno vam je da postepeno radite na poboljšanju komunikacije sa osobom do koje vam je stalo. Moguća je pospanost i umor.

Čitaj još:   VRIJEME Prvih dana Decembra: Biće nestabilno s kišom, na planinama moguć snijeg... (foto)

JARAC

Pred vama je faza koja može da vam donese dobre promjene. Poboljšanje finansija je pred vama. Možete da se nadate novom poznanstvu koje će za vas biti od veoma velikog značaja. Danas vam je intuicija naglašena.

VODOLIJA

Očekuje vas pomoć koja vam je neophodna kako biste poslovne probleme sasvim riješili. Zadovoljni ste vezom koju imate. U narednom periodu ćete ozbiljnije razmišljati o početku zajedničkog života. Osjećate se dobro.

RIBE

Vaša posvećenost poslu će pokazati jako dobre rezultate. Bićete veoma zadovoljni kada ostvarite svoje ciljeve. Javno pokazujete interesovanje prema osobi koja vam se dopada i posvećeni ste joj. Prijala bi vam masaža.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});