PROGLAŠENO VANREDNO STANJE NA TERITORIJI CIJELE SRBIJE!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Na osnovu Ustava Republike Srbije, a u skladu sa odredbama Ustava, člana  5. Ustava, obavještavam da smo donjeli odluku o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji cijele Srbije.

Tačka 1. proglašava se vanredno stanje na teritiriji cijele Srbije, saopštio je  predsjednik Srbije. Odluka stupa odmah na snagu.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić predsjedavao je večeras u Palati Srbija sastankom kriznih štabova za sprečavanje mogućih štetnih posljedica izavanih virusom korona.

Predsjednik je predsjedavao sastankom Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti KOVID-19 i Kriznog štaba za otklanjanje nastalih i sprečavanje mogućih štetnih posledica zarazne bolesti KOVID-19 po privredu.

Borba koja pred nama je borba za one koji su stvarali i gradili naši zemlju, borba za roditelje, ali i za budužnost Srbije. Naši stariji su izgradili naša sela, puteve i pruge, a danas su oni napadnuti pre svega i moramo sve da uradimo da pomognemo tim divnim ljudma, poručio je predsednik Srbije večeras.

Čitaj još:   PANIKA: SUMNJA SE NA KORONAVIRUS U ZAGREBAČKOJ BOLNICI, Velika ludnica i pometnja u Hrvatskoj... (foto i video)

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});