IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: POTVRĐENA PRESUDA- POZNATI PEKAR N.G. OSUĐEN NA DEVET GODINA ZATVORA ZBOG OBLJUBE DJEČAKA

Apelacioni sud u Kragujevcu pravosnažno je osudio N.G. (60) iz Novog Pazara na devet godina zatvora zbog toga što je više puta obljubio dvanaestogodišnjeg dječaka.

On je proglašen krivim za izvršenje krivičnog djela obljuba sa djetetom, za šta je propisana kazna od pet do 12 godina zatvora.

Apelacioni sud odbio je žalbe Višeg tužilaštva u Novom Pazaru, koje je u ovom predmetu zastupao Adnan Baćićanin, koje je tražilo veću kaznu i pravnog tima osuđenog, na čelu sa poznatim beogradskim advokatom Borivojem Borovićem, koji je tražio oslobađanje njegovog klijenta, potvrdivši prvostepenu presudu.

Osuđeni N.G, čuveni buregdžija i pekar iz Novog Pazara, uhapšen je u septembru 2018. godine zbog sumnje da je par nedjelja ranije, u nekoliko navrata, obljubio maloljetnog dječaka.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Protest radnika TK Raška, ni Rasim, ni muftija, ovo ne mogu da riješe, može samo Vučić... (foto i video)

Prema nezvaničnim informacijama, on je dječaka, koristeći njegovu nezrelost i naivnost, kolima odvodio do periferije grada i popularnih izletišta gdje ga je prisiljavao da ga oralno zadovolji, za šta ga je kasnije nagrađivao novcem.

Nakon nekoliko nedjelja torture dječak je sve ispričao roditeljima koji su obavijestili policiju.

Izvor: Radio Sto plus

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more