IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ SAOPŠTAVA NOVE RIGOROZNE MJERE: Od sutra u 20 do 5 ujutro uvodi se policijski čas… (foto i video)

Premijerka je ranije danas izjavila da ne isključuje mogućnost da država večeras uvede drastičnije, kako je navela, najteže mJere za sprečavanje širenja korona virusa, posebno za starije sugrađane…

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 17. 03. 2020… 20: 26… VUČIĆ SAOPŠTAVA NOVE RIGOROZNE MJERE: Od sutra u 20 do 5 ujutro uvodi se policijski čas… (foto i video)

Od sutra u 20 do 5 ujutro uvodi se policijski čas, niko ne može da bude na ulicama. Niko ne može da bude na ulicama. Ovo uvodimo kako bismo spriječili širenje zaraze.

Vojska preuzima kontrolu svih bolnica, graničnih prelaza i migrantskih centara…

– Doneli smo veoma nepopularne odluke, ali one će značiti zaštitu života ljudi. Od sutra ujutru u 10 časova u svim urbanim sredninama, apsolutno je zabranjen izlazak na ulicu svim starijim licima od 65 godina, u seoskim sredinama preko 70 godina. Organizovaćemo mlade da pomađu penzionerima i otvoriti posebne prodavnice za njih. Garantujemo da niko neće ostati gladan – rekao je Vučić.

Poslije sednice, javnosti će se obratiti predsjednik i premijerka.

Čitaj još:   Ranjeni Pazarac, policiji rekao da ne zna ko ga je pucao... (foto)

Od sutra u 10 sati zabranjen izlazak na ulicu starijim od 65 godina. U selima ljudima starijim od 70 godina!

Brnabić je rekla da veliki broj građana juče nije ozbiljno shvatio preporuke i mjere vlade i dodala da djeluje da je situacija danas bolja, ali da to nije ni približno dovoljno dobro.

Policijski čas se odnosi na vreme u kome se od građana zahtjeva da ostanu u svojim domovima i uvodi se kao mjera zabrane kretanja građanima poslije određenog vremena…

izvor agencije

ČOVIĆ I VUČIĆ U BEOGRADU: Razgovor pomalo o svemu a najviše ni o čemu!!!

Na sastanku se razgovaralo o daljnjem unaprjeđenju odnosa BiH i Read more

BEOGRAD Vučić: Radetin tvit neljudski i necivilizovan…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je komentar Read more