BEOGRAD GRAD DUHOVA: POČEO POLICIJSKI SAT U SRBIJI! (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Na teritoriji cjele zemlje počeo je policijski sat koji će trajati do 05.00 u četvrtak ujutru…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 18. 03. 2020… 19: 46…  POČEO POLICIJSKI SAT U SRBIJI! (foto i video)

Odlukama Vlade Srbije na teritoriji zemlje počeo je policijski čas koji će trajati do 05.00 u četvrtak ujutru.

Ovu mjeru vlada je donjela kako bi se umanjile posledice koronavirusa. Reporteri su na terenu i iz minuta u minut ćemo vas obavještavati kakvo je stanje na centralnim beogradskim ulicama.

A kao prva reakcija naroda – aplauzi! Naime, poslije poziva preko društvenih mreža da večeras pozdravimo aplauzima i zahvalimo našim medicinskim radnicima koji se nesebično bore na prvoj liniji fronta sa koronavirusom – Beograd se odazvao!

Čitaj još:   SRBIJA: POLICIJSKI ČAS OD ČETVRTKA DO UTORKA

Ispred Narodnog pozorišta, na Trgu republike, nema više nikoga…

Policijske patrole kontrolišu prve prolaznike koji su se zatekli na ulici u nedozvoljeno vrijeme.

Svaka osoba koja se nađe na ulici za vrijeme policijskog sata može biti pritvorena i naknadno kažnjena od organa vlasti za postupanje suprotno odlukama države.

Od jutros se u Srbiji primjenjuju nove pooštrene mjere. Zabranjuje se od 10 sati ujutro izlazak osobama starijim od 65 godine.

Vučić je rekao da će za njih biti otvorene prodavnice i supermarketi nedeljom ujutro od 4 do 7 pod posebnim pravilima, a svi će dobiti zaštitne maske uz obavezan razmak u prodavnicama.

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});