IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Brena nakon testiranja na koronu: “Ne paničim, trebam biti odgovorna…” (foto)

Lepa Brena sa mužem Slobodanom Bobom Živojinović došli su u Srbiju iz Monaka, a oni su se odlučili da ostanu kući u izolaciji…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 18. 03. 2020… 00: 26… Brena nakon testiranja na koronu: “Ne paničim, trebam biti odgovorna…” (foto)

Brena i Boba su se odmah nakon povratka iz inostranstva testirali na korona virus, a rezultati su bili negativni.

– Temperaturu putnika prate na svakom aerodromu, tako da smo sigurni u naše zdravstveno stanje! Ne treba paničiti, ali treba biti odgovoran prema sebi i drugima. Virus se širi tamo gdje se ne shvata ozbiljno i gdje se ljudi ne pridržavaju higijenskih uslova i socijalne kulture – rekla je Brena, a prenose mediji…

Brena je navela  da je cijelu kuću dezinfikovala.

Uvek u proljeće radim generalno čišćenje kuće, tako da je ovo za mene redovna dezinfekcija – rekla je folk zvezda.

Brena navodi da joj je drago što se su sinovi s njima u porodičnoj kući.

– Porodično se družimo, što nam je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje porodice mi je najbitnije. Sve sam otkazala za mart i čekam dalji razvoj situacije – rekla je Brena.

– Prava je stvar što je uvedeno vanredno stanje da se spreči epidemija virusa na cijelo stanovništvo, pogotovo na stare, nemoćne i bolesne ljude. Situacija je alarmantna, treba se pridržavati savjeta ljekara. Mi smo svi veoma organizovani i radimo poslove od kuće. Ovaj narod je izdržao i mnogo veće nedaće, tako da uz vjeru, dobru organizaciju i strpljenje bićemo zdravi i nastavićemo naše normalne živote – kazala je pjevačica.

Čitaj još:   PODGORICA: Prevrnulo se vozilo Hitne pomoći, jedna osoba... (foto, video)

Vratio sam se u porodičnu kuću kad su mama i tata došli iz Monaka. Niko od nas nema simptome, ali ne izlazimo iz kuće. Osjećamo strah kao i većina i poštujemo pravila. Ne idem na treninge, a Viktorov restoran ne radi – rekao je Stefan.

Prema porodičnom dogovoru, Aleksandra i Fili Živojinović sa bebom neće dolaziti kod Brene i Bobe...

izvor agencije