STRAŠNO: Ministar u Vladi RS- a, Zlatan Klokić pozitivan na koronavirus, ukupno zaražene 34 osobe u BiH… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ministar Klokić se nalazi u kućnoj izolaciji…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 18. 03. 2020… 08: 26… STRAŠNO: Ministar u Vladi RS- a, Zlatan Klokić pozitivan na koronavirus… (foto)

U Bosni i Hercegovini do sada su zabilježena 34 slučaja zaraze korona virusom. U Federaciji BiH zabilježeno je sedam slučajeva, a u RS-u 27 slučajeva pozitivnih na novi korona virus.

Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić potvrdio je da je pozitivan na virus korona.”Јavljeno mi je danas da sam pozitivan na koronavirus.

Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osjećam, bez ikakvih simptoma i bez povišene temperatuje i bez kašlja”, rekao je Klokić za ATV.

Čitaj još:   ISTANBUL Binali Yildirim, kandidat AK Partije za gradonačelnika Megapolisa...

“Javljeno mi je danas da sam pozitivan na korona virus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osjećam”, kazao je Klokić u telefonskoj izjavi za ATV i dodao da nema nikakvih simptoma.

I ostali članovi Vlade Republike Srpske bićt e testirani.

Vlada RS-a je bila transparentna kada je u pitanju zaraza ministra Klokića, i nakon prvih obavljenih testova saopštila je njegovo zdravstveno stanje.

U Republici Srpskoj večeras je registrovano novih sedam slučajeva koronavirusa. To je ukupno 27 slučaj u ovom bh. entitetu, a od tog broja dvije osobe su uspješno izliječene.

U cijeloj Bosni i Hercegovini ukupno su zaražene 34 osobe.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});