IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas sunčano vrijeme, za vikend padavine… (foto)

Do kraja dana, padavine se očekuju i ostalim djelovima, a na planinama sa susnježicom ili snijegom…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak, 19. 03. 2020… 09: 26… Danas sunčano vrijeme, za vikend padavine… (foto)

Jutros je vrijeme u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najniža temperatura izmjerena je na Sokocu, minus pet, dok je najtoplije bilo u Neumu i Mostaru, deset stepeni…

TE,PARATURE JUTROS U Drvaru su izmjerena minus tri stepena, Bugojnu minus jedan, Bjelašnici, Grudama, Jajcu, Sanskom Mostu, Srebrenici i Zenici nula, Ivan Sedlu, Livnu, Prijedoru i Tuzli jedan, Banjaluci, Bihaću, Sarajevu i Širokom Brijegu dva,, Bijeljini tri, Doboju četiri, Stocu pet, a Gradačcu i Trebinju devet stepeni.

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Vjetar u Bosni slab sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini slab do umjeren jugozapadni.

Najviša dnevna temperatura od 15 do 20, na jugu do 22 stepena.U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura oko 19 stepeni.

U petak se očekuej sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od dva do osam, na jugu od šest do 10, a najviša dnevna od 15 do 20, ns jugu i sjeveru do 22 stepena.

Čitaj još:   NOVE PRIJETNJE IZ MOSKVE: Medvedev, sve ide prema nuklearnom ratu i "PUMPANJA UKRAJINE ORUŽJEM"... (foto, video)

U subotu se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana porast oblačnosti. Krajem dana, ponegdje u sjevernim područjima se očekuje i kiša. Jutarnja temperatura od tri do devet, na jugu od sedam do 11, a najviša dnevna od 16 do 23 stepena.

U nedjelju se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, kiša se očekuje u sjevernim i sjeveroistočnim područjima. Do kraja dana, padavine se očekuju i ostalim djelovima. Najmanje padavina se očekuje u Hercegovini.

Na planinama sa susnježicom ili snijegom. Jutarnja temperatura od tri do devet, na jugu od sedam do 11, a najviša dnevna od sedam do 12, na jugu do 16 stepeni. Tokom noći, doći će do osjetnog pada temperatura zraka, prognoze su meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more