Dnevni horoskop za 20. mart 2020. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Bik šampion promašaja, Jarac i Ovan zajedno opušteni, Djevica nasjeda na glasine, Ribe robuju mašti, Škorpija magnetski privlači, Blizanci radnici mjeseca, Strijelac avanturista visokih ciljeva, Vaga uplašena, Rak smjelo gazi, Vodolija mnogo htjela mnogo započela, ego sputava Lava. Ovo je dnevni horoskop za 20. mart 2020. godine.

OVAN

Očekuje vas manja finansijska kriza. Današnji dan vam generalno nije povoljan za veće troškove. Ljubomorni ste i opterećuje vas sumnja koju imate u partnera. Naredni period vam donosi komplikacije. Izbjegavajte alkohol.

BIK

Veoma drastične promjene na polju posla vas očekuju. Dosta toga vam se sada mijenja i nesigurni ste u svoju budućnost. Ukoliko imate partnera, sa njim ćete uspjeti da ostvarite dosta bolji odnos. Čuvajte svoje bubrege.

BLIZANCI

Pred vama je faza koja može da bude jako povoljna. Sudbina vam je naklonjena za posao sada. Na polju ljubavi vas očekuje nov susret i poznanstvo sa osobom koja će biti originalna i posebna. Mogući su problemi sa krvnom slikom.

RAK

Očekuje vas opuštena faza za poslovno polje. Današnji dan vam ne donosi previše promjena ili obaveza. Možete da očekujete da ćete uspjeti da uradite ono što možete kako bi sačuvali brak. Prija vam vježbanje.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 30. oktobar 2019. godine...

LAV

Možete da očekujete novu priliku za posao. Pred vama je povoljan period da se opredjelite za promjene. Odnos sa vašim partnerom u velikoj mjeri zavisi od vaše postavke prema njemu. Mogući su problemi sa probavom.

DJEVICA

Očekuje vas prilika za sklapanje novog posla koji će vam bit značajan na duže staze u budućnosti. Moguće je da pokazujete nesigurnost u komunikaciji sa simpatijom. Osjećate se generalno dobro.

VAGA

Uspjećete da ostvarite svoje planove. Posao vam ide od ruke i zadovoljni ste sobom. Moguće je da niste sigurni u partnera i da često nalazite razne razloge da sumnjate u njegovu iskrenost. Prijala bi vam šetnja.

ŠKORPIJA

Tokom današnjeg dana vas očekuju komplikacije i problemi kada je u pitanju posao. Spremni ste da pokažete voljenoj osobi kakve su vam namjere prema njoj. Pred vama je povoljan period za ljubav. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Dolazi vam značajno poboljšanje u odnosu sa nadređenima i kolegama. Očekuje vas povoljna faza za posao. Ukoliko imate probleme sa voljenom osobom, uspjećete da ih riješite. Imate mnogo energije u sebi!

Čitaj još:   NEKO POVRĆE JE ZDRAVIJE KUHANO, A NEKO SIROVO: Nutricionisti preporučuju vam ovo... (foto)

JARAC

Nemate dovoljno energije za nov početak posla. Danas bi vam bilo na neki način korisnije da odmorite. Posvećeni ste vašem odnosu sa voljenom osobom i važno vam je da među vama sve bude savršeno.Pazite na cirkulaciju.

VODOLIJA

Ukoliko sarađujete sa Škorpijom, očekuju vas problemi u komunikaciji. Postoji velika tvrdoglavost na obje strane. Povoljan je dan za nova dešavanja na polju ljubavi. Generalno se dobro osjećate.

RIBE

Možete da očekujete razgovor za posao koji će vam biti veoma značajan danas. U novom partneru ste pronašli sve kvalitete koje ste dugo tražili. Ovo je period u kojem ćete maštati o braku. Povedite računa o srcu.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});